Ne mogu se javiti kao jedna od onih koja je imala ovakav transfer, jer nisam iskusila još ni jedan, ali probleme sa provlačenjem katetera sam prvi puta doživjela kad mi je rađen HSG, a dilatacija mi je rađena za svaki od tri AIH, jer mi kateter jednostavno ne mogu provući kroz cerviks.
Moji AIH su zbog toga bili vrlo bolni, nakon njih sam također iz sebe vadila gaze natopljene krvlju... i priznajem da me je strah transfera, ukoliko će se morati raditi na takav način.
Ne sjećam se da sam na forumu vidjela da je ijedna cura imala tako bolne AIH i tako jako krvarila nakon njih kao ja.
O ovome o čemu razmišljaš sam i ja razmišljala jučer, iako bih na prvi postupak trebala tek kroz koji mjesec. I čini mi se da bih na transfer morala ići s pripremom od barem dva Normabela od 2 mg, kako bi se tijelo, i maternica, barem malo manje šokirali tom jakom boli i lakše prihvatili mrvice.
Hoću reći da nisi sama s takvim anatomskim problemima... Jesi li pitala doktora smiješ li popiti nešto za opuštanje mišića prije transfera?

I držim ti fige od sveg