Lilli~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolan sutrasnji transfer!![]()
Iako kasnim,vjerujem da ces procitati i moje iskustvo..
Do sad sam imala 7 punkcija i transfera i niti sama ne mogu vjerovati da mi je ovaj zadnji bio najbezbolniji..Jos nisam sigurna sto je razlog takvom preokretu situacije ali pretpostavke su tu..
Imam zavaljenu maternicu sa jako zavijenim grlicem..cijela maternica mi vuce na lijevu stranu...Tako su mi rekli pri prijasnjim mucenjima tj. transferima kojii su znali trajati i po pola sata u punom bolnom grcu..
Prije zadnjeg postupka sam bila kod osteopate koja mi je lagano namjestala kosti..rekla je da je od mojeg prijeloma zdjelice kojeg sam imala sa 18god. taj oziljak povukao maternicu i lijevi jajnik sa sobom.Imala sam 3 tretmana kod nje i vec nakon toga sam se puno bolje osjecala..Dodatno sam uz zadnju stimulaciju pocela piti i dexamenthason koji djeluje protuupalno a time da imam endometriozu, odlucila sam se i za taj korak..To su jedine dvije stvari koje sam u medjuvremenu poduzela i vjerujem da su mi obe na neki nacin pomogle..
U svakom slucaju, nakon moje punkcije dok sam sa ostalim punktiranim zenama lezala u sobi, sve su govorile kako ih boli a mene...NISTA! Sve mi je bilo cudno....Poslije je uslijedio transfer....napomenula sam prof. V. da ide tesko i opisala mu put kojim su drugi doktori isli da ne nabada...On je to prihvatio vrlo ozbiljno i na moje veliko cudo usao za 3 min. :shock:
Nije izasla niti jedna kap krvi! Sto u prijasnjim postupcima nije bio slucaj..
Sada sam u iscekivanju bete..
Eto...samo sam htjela napisati svoje iskustvo..
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima na ovom nasem teskom putu da sto prije uspijemo!