-
Drage moje,
hvala vam svima puno na vibrama
.Sjetna me tako nasmijala, i mene su pitali nešto jel imam umjetne zube tako nešto ja gledam i čudim se :? . pitali me jesam li šta jela i pila a ja naravno ko prava štreberica kako su rekli doći natašte nisam ni kapi vode popila i zalogaj hrane u usta stavila zato sam valjda i zaspala brzinom svjetlosti i probudila se tek poslije u krevetu. Sestra mi kaže da me jedva prebacila na krevet jer sam totalka bila uspavana i nisam reagirala na njene upute da prebacim noge. ne znam kako drugim ženama uspijeva (vidjela svojim očima) ali ja sam bila k'o top.
Uglavnom sve je dobro prošlo, tim je odličan, dr. Kuna prekrasan i nasmijan (i opušten što mi je bitno), poslije sam osjećala neki tupi pritisak dolje i krvarila (lijepu mirišljavu rozu plahtu sam im zamazala), i odspavala doma ostatak dana (nakon nešto klope, ali ne puno jer mi je malo bila muka u grudnom košu,kažu normalno nakon opće).
Kuna kaže da imam taj pregib prema van ako razumijete, a ne kut prema unutrašnjosti cerv.kanala, da ga je proširio i da misli da bi to bilo TO jer se grlić kao i svaki organ nakon nekog vremena opet vraća u prvobitno stanej a on se nada da će zbog zahvata ostati širi bar 1 mm, što bi dr. L (VV) značilo puno.
eto drage moje, stvarno je bilo dobro, došla u 8:00h, primili me na Odjel (u 4-krev. sobu) u 10:00h, zahvat bio u 11h, pregled kod K. prije odlaska u 14:00hi doma bila oko 15:00h. Inače Vinogradska me iznenadila uvjetima i doktorima, baš su mi simpa, i nadam se da ću tamo voditi trudnoću koja će doći što prije.
Još se samo dragi i ja trebamo odlučiti kad u novi postupak, imam osjećaj da mi treba neka pauza do jeseni.
P.S.
i naravno javim svima kod sljedećeg postupka jel me dobro dilatirao dr. K. tako da i ostali znaju.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma