Ester, kako si sada? neka bude sve u redu!!
Kod mene stvari stoje ovako: 12 dana nakon pocetka krvarenja je radjen UZ pregled i HCG. po UZ nije nista ostalo. HCG je 1500. doc je vec prije no sto je znala koliko je rekla da bi trebala na kiretazu ako je HCG iznad 1000 jer se navodno tijelo u tom slucaju ne moze samo ocistiti. no dogovorile smo se da cemo dva dana kasnije opet cekirati. danas me nazove njena kolegica i malte ne me oprala da moram ici na kiretazu (nemam nista protiv toga ako je potrebno), nije ni dala da se vadi ta vrijednosti. na to sam otisla u praksu gdje bi se radila kiretaza. zenska me pregleda i kaze da nema nista za kiretazu, daje uterus u redu i cist. samo malo sluzi je unutra. HCG od 1500 je za nju sasvim ok, obzirom na zadnji od 8000 od 4.maja, ona misli da je ta vrijednost jos rasla, pa da 1500 nije neki bed.
cekirala je betu i ona je 1250, dakle za 250 manje, ali bitno da pada. barem ona kaze.
pola dana sam potrosila na glupost..za popi...XXX yebeludzbunjenog

kontrola je za dva tjedna. subjektivno nemam nikakvih problema..krvuckam jos u tragovima, sto je ok. dakle i dalje se klackamo, i dalje je moguce da cu zavrsiti na kiretazi.
kakva su iskustva kod onih koji su prosli bez kiretaze? hvala