-
Petra
Mislim da nema načina da se utješimo dok vrijeme svoje ne odradi. ja sam u 2. i 3. trudnoći vadila betu svaki 2. do 4. dan i čekanje nalaza za koje vidiš da nisu o.k. jer se ne duplaju kako treba je čisti horor (stalno imaš tračak nade, a objektivno si svjestan toga da će i opet završiti kiretažom). Ne znam jesu li ti preporučili kakve pretrage, ja sam ih dosada dosta obavila, ostalo je još malo, no sad su napravili kariogram ploda i bila je trisomija na 4. kromosomu (koliko god čudno zvučalo, lakše mi je kad znam uzrok a osobito što znam da na to nismo mogli utjecati niti ikako spriječiti).
Inače, prvi missed. ab. mi je najteže pao jer sam imala sto scenarija u glavi što li sam krivo napravila. Sada, kad sam informiranija i znam da imam neke dijagnoze, a i vidim da nisam jedina s tim problemom, lakše je. Čini mi se da je moj ginekolog ipak bio u pravu kad je rekao da samo treba pokušavati pa će jednom upaliti (drugo nam ne preostaje, osim dakako pretraga koje se preporučuju da bi se mogla dobiti adekvatna terapija ako je potrebna).
Mislim da je dobro što prije se vratiti svakodnevnom životu i naći dobru mjeru između rada, odmora i zabave tj. onoga što nas veseli.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma