-
Hej,
svim curama
.
Nova sam ovdje, dok nisam pročitala neke vaše postove, nisam znala da je slijedeća m toliki problem. Još mi nije vrijeme, neću se sada oko toga brinuti...
Slala sam jučer post na neki stari topic o ranim spontanim, ali tko zna kud je otišao, da vas ne zamaram opet sa svojom biografijom... Ovaj zadnji događaj je u potpisu, puno mi je traumatičniji od prvog. Prvi put su mi slično kao i nekima od vas rekli da to nije ništa, bit će poslije sve u redu...
Kere, kako si sad? i ja mislim kao i vikki da je menzis ili ovulacija, možda se drugi ubacio u rad odmah... Jesi zvala hitnu ginekologiju? Možda će oni već po opisu znati je li alaramntno ili se to događa i kod drugih pa samo trebaš pričekati da prestane i poslije na pregled bez panike...
Ja sam bila na kir. 12.06., na pregledu 23.06. (Dr. zaboravio da su praznici pa sam PHD čekala još 1 tjedan). Htjedoh reć, pregled ručno i vaginalno sve OK, ili b.o.; cavum prazan, endometrij tanak itd. Pregledi su bili bezbolni. Dr. na UZV komentirao da je stanje odlično, maternica, jajnici - sve OK. Već prije pregleda neki 7. dan mi je stalo krvarenje, a krvarila sam kontinuirano od početka AB i nakon kiretaže, stalno pomalo, ali je stalo. Bolovi su stali za 3-4 dana. Nakon pregleda ni bolova ni krvi. Ni Endometrin mi nije poticao bolove, samo lagane kontrakcije, ja još i dojim pa sam osjetila bezbolne kontrakcije i kad je D došao doma i povukao svom snagom...
Kere, jesi li pila Endometrin ili je to već gotovo, mislim popila si koliko su ti rekli? Oprosti, zaigram se predugo čitajući pa sad ne stignem sve pohvatati...
teacher, jako mi je žao da te tako boli... Još uvijek?
Ja sam vas htjela pitati - oni kojima je sve ok i stalo krvarenje, kada ste imale odnose nakon kiretaže i svega toga? Naravno, ne pravljenje bebe, nego sa zaštitom.
Ja sam se odlučila nakon kontrole kad su mi rekli da je sve u redu. Nemamo često priliku jer nam je D stalno među nama ili u krevetu pa sam mislila da se MM (a i ja
) ne patimo. Kako smo dulje apstinirali, MM je malo žešći uvijek prvi put nakon stanke. To je nešto što znam i 'odradim' iza svake menge jer znam da je to kod njega tako, nije namjerno ni išta slično, nego je pod nekim pritiskom kad su tako duge pauze... Da ne duljim, tehnički je sve bilo ok, ali kasnije me dolje sve odvalilo. Ne izvana, nego iznutra, kao PMS, maternica i jajnici bolili su cijeli dan. Sad se bojim predložiti ponovo...
Što vi mislite, je li bilo nekome tako?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma