Pokazuje rezultate 1 do 50 od 760

Tema: SPONTANI POBAČAJI...2.dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno trudnoća nakon 2 spontana

Bok cure!! Evo mene opet.. 8mj je prošlo od mog 2.spontanog, jučer sam bila na pregledu kod mog gin., i kaže da je sve super,jajnici čisti i da mogu raditi na bebici
    Ali,nisam radila niti jednu pretragu nakon tih spontanih (gin.kaže da nisu potrebni).. Koje je vaše mišljenje? hvala vam

Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

EEla, sjećam te se, imale smo spontani u isto vrijeme, nažalost.
    Drago mi je da krećeš u nove pobjede, želim ti puno sreće !!!
    Kod nas je praksa da se tek poslije 3 spontana rade pretrage.
    S obzira da sam ja imala samo 1, isprve sam dobila odgovor da ništa ne treba.
    No, kako ja već dugo imam spotting prije menstruacije, pa još spontani, pa malo inzistiranja, dobila sam uputnice za KKS, spolne hormone i hormone štitnjače (sve ok osim prolaktina), još sam htjela i izvući uputnicu za briseve, ali ih moja gin ne da dokle je papa uredan.
    Više od toga ne znam, vjerujem da će ti se javiti cure koje u sličnoj situaciji, pa ti mogu više pomoći.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Ares prvotno napisa Vidi poruku
    EEla, sjećam te se, imale smo spontani u isto vrijeme, nažalost.
    Drago mi je da krećeš u nove pobjede, želim ti puno sreće !!!
    Kod nas je praksa da se tek poslije 3 spontana rade pretrage.
    S obzira da sam ja imala samo 1, isprve sam dobila odgovor da ništa ne treba.
    No, kako ja već dugo imam spotting prije menstruacije, pa još spontani, pa malo inzistiranja, dobila sam uputnice za KKS, spolne hormone i hormone štitnjače (sve ok osim prolaktina), još sam htjela i izvući uputnicu za briseve, ali ih moja gin ne da dokle je papa uredan.
    Više od toga ne znam, vjerujem da će ti se javiti cure koje u sličnoj situaciji, pa ti mogu više pomoći.

hvala ti! želim ti puuuno sreće,kao i drugim curama..mi pokušavamo opet,nadam se uspjehu..puse

Neli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

briseve svakako!
    papa nema nikakve veze s brisevima, a oni mogu biti presudni krivac za spontani!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

traži da ti daju uputnicu za genetske faktore trombofilije, pogotovo ako si bebe izgubila u 2. tromjesječju. ja sam tražila (zbog ivf neuspjeha) i saznala da imam mutacije na 3 od 5 gena i da ću cijelu trudnoću morati ubrizgavati heparin.
    trombofilija, odnosno genetske mutacije su vrlo čest uzrok spontanih. na žalost, na pregled nas šalju tek nakon 3. spontanog, osim ako same ne inzistiramo na uputnici (jer glupi pregled košta 800 kn, eto koliko nam cijene djecu)

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

pitala sam pa mi je rekao da mi ništa ne treba jer imam iza sebe 1 normalnu trudnoću i kasnije ta 2 spontana,oba dva u 7tj,plod nije oživio... Mislim da ću pokušati i nadati se da će bit ok..

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma kako mi idu na živce ti liječnici!! hoće li on iz svog džepa plaćati nalaz za genetske faktore trombofilije? a ako će ti to spasiti bebu, ima li cijene?
    bolje mi je da ušutim, ban ću pokupiti....
    da sam na tvom mistu, inzistirala bi na toj pretrazi, ili bi je sama napravila privatno

Barbarellaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja sam imala 2 spontana (i nadam se da je to to od mene) i rekli su mi nakon 2.kiretaže da ću morat bit u Petrovoj na nekom odjelu da vide zašto mi se to događa.....
    ginić mi je rekao da ćemo mm i ja radit kariogram...
    oba spontana su bila do 12.tjedna i zadržana...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •