Pokazuje rezultate 1 do 50 od 760

Tema: SPONTANI POBAČAJI...2.dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ares avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

EEla, sjećam te se, imale smo spontani u isto vrijeme, nažalost.
    Drago mi je da krećeš u nove pobjede, želim ti puno sreće !!!
    Kod nas je praksa da se tek poslije 3 spontana rade pretrage.
    S obzira da sam ja imala samo 1, isprve sam dobila odgovor da ništa ne treba.
    No, kako ja već dugo imam spotting prije menstruacije, pa još spontani, pa malo inzistiranja, dobila sam uputnice za KKS, spolne hormone i hormone štitnjače (sve ok osim prolaktina), još sam htjela i izvući uputnicu za briseve, ali ih moja gin ne da dokle je papa uredan.
    Više od toga ne znam, vjerujem da će ti se javiti cure koje u sličnoj situaciji, pa ti mogu više pomoći.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Ares prvotno napisa Vidi poruku
    EEla, sjećam te se, imale smo spontani u isto vrijeme, nažalost.
    Drago mi je da krećeš u nove pobjede, želim ti puno sreće !!!
    Kod nas je praksa da se tek poslije 3 spontana rade pretrage.
    S obzira da sam ja imala samo 1, isprve sam dobila odgovor da ništa ne treba.
    No, kako ja već dugo imam spotting prije menstruacije, pa još spontani, pa malo inzistiranja, dobila sam uputnice za KKS, spolne hormone i hormone štitnjače (sve ok osim prolaktina), još sam htjela i izvući uputnicu za briseve, ali ih moja gin ne da dokle je papa uredan.
    Više od toga ne znam, vjerujem da će ti se javiti cure koje u sličnoj situaciji, pa ti mogu više pomoći.

hvala ti! želim ti puuuno sreće,kao i drugim curama..mi pokušavamo opet,nadam se uspjehu..puse

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •