-
Beti3, znam da možda neću nikad saznati zašto se to desilo. Ali teško je i povjerovati da se u 21 stoljeću poslje svega,napredne tehnologije, testova na bakterije, gljivice,........ moglo samo utvrditi da sam bila bila trudna. Strašno mi ide na živce i to što svaki doktor drugačije interpretira pobačaj (1. virus, 2. mora da "nešto" nije u redu s maternicom čim se to drugi put desilo, 3. ugrušak, 4. nasljedni faktor (i mama i teta su trudnoće izdržale samo uz serklažu), 4. jednostavno se eto to tako desilo, 5. nisam mirovala a trebala sam (nisko sam nosila)...ne mogu se svega sjetiti). Na kraju balade zaključak je da se niš ne sekiram jer će treći put SIGURNO sve biti ok. Diktorica koja mi je vidila trudnoću kao da pere ruke i stalno pita šta su doktori bolnici rekli i šta mi oni preporučuju, a oni me pak šalju njoj na razgovor. Prošlo je evo par mjeseci i pomirila sam se s time, ali počinje me brinuti nova trudnoća i novo začeće. Imam dojam da treba krenut odnekud, ne mogu se samo tako za pola godinezaletit i nadat se najboljem. Ili griješim????????????
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma