Pokazuje rezultate 1 do 50 od 760

Tema: SPONTANI POBAČAJI...2.dio

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj anna079 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdravljam vas! Nova sam na forumu, ovo mi je prva trudnoća (neuspjela, na žalost). Imam pitanje pa ako je neka od vas bila u sličnoj situaciji, bila bih neizmjerno zahvalna da mi odgovori. Naime, u trudnoći 9+1 uzv je otkriveno da je plodu prestalo kucati srce, po veličini je odgovaralo 6-om tjednu, od početka trudnoće je došlo do zastoja u razvitku, išlo je vrlo, vrlo sporo... Dr. mi je preporučila da pričekam krvarenje, da se prirodno "očisti". Međutim, niti nakon tjedan dana ništa se ne događa, krvarenja nema. Strah me da ne dođe do komplikacija, iako me dr.uvjerava da se meni ništa ne može dogoditi i da, s obzirom nisam rađala, bolje pričekam nego da idem na kiretažu (po njenom mišljenju to je puno bolja opcija nego da mi instrumentima šire ušće maternice nasilno). Ima li koja od vas iskustva s missed ab i je li, i koliko čekala krvarenje?
    anna, žao mi je što ti se to dogodilo.
    Imala sam tri puta missed (u 10. i 11. tjednu). Nikad mi nisu preporučili čekanje (bez obzira rađjesam li prethodno rađala ili ne). Prvi put je kiretaža bila 4 dana nakon što je utvrđeno da je prestalo kucati srce, drugi put sam počela jako krvariti nepostredno nakon pregleda, a ta treći put se baš ne sjećam. Da mi je ova pamet, prvi put bi sigurno čekala, a za ostale ne znam. Evo za utjehu, usprkos tri kiretaže, rodila sam normalno.

Nikad nisam vadila betu, vazda je UZV bio dijagnostički instrument.
    Posljednje uređivanje od sis : 18.03.2012. at 09:23

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •