Što je najgore, kod nikoga...preselila sam se kod soc.gin blize u kvart taman prije nego sam T ostala...ne znam uopće što bi rekla za njega...
Naime, već sam bila 9 tj kad sam otišla kod Đelmiša na konz.i na uzv kod Ivanišević jer sam slucajno procitala mislim čak ovdje na forumu da osobe koje inaju takve mutacije kao ja, a imale su predhodno spontane, u slijed.T svakako dobile terapije.
Moram napomenuti da je meni receno da mi nije potrebna nikakva terapija ( hematolog s Rebra ) i da te mutacije sigurno nisu utjecale na prvi missed. :/
I ne znam što reći na to...
I već je tada kad sam došla U Pronatal, bilo prekasno, srce više nije kucalo, plod prestao s rastom u 7 tt
Onda mi je Đ rekao da ću najvjerojatnije u idućoj T heparin uzimati, makar preventivno...
A sad sam dobila sve nalaze, i narucila sam se za pon kod dr.Pavičić Baldani u IVF, na pregled i konz. Dobila sam puno preporuka za nju.

Idem kod hematologa ponovno sredinom 10.mj, mislim da cu i na Rebro otići, imam naruđbu za hematologa još od 8 mj, pošto jednog dana kada budem ponovnO T sigurno ću se tamo morati i javiti...radi heparina i svega...a Rebro i Petrova su povezani jer moguce da mi nece priznati nalaze iz drugih bolnica...možda sam u krivu, ali kao da sam i to negdje procitala.