-
Lasica,
Drago mi je da si se uspjela naruciti. Koji odjel si zvala? PT1?
Javi mi kod kojeg dr.si narucena i što ti je rekao.
Npr.TORCH moraš raditi posebno, to oni ne rade. Isto tako zamoli dr.da ti napiše na nalaz i povijest bolesti da ti i partner radite kariogram.
Iz te pretrage se vidi da li ste možda nosioci nekakvih grešaka na kromosomima. A pošto te spontane najčešče pripisuju kromosomskim greškama, nije loše znati.
Pretraga se radi na Rebru, trebate uputnicu za kariogram ( oboje ) i jednu uputnicu za genetsko savjetovanje kod geneticara. Isti dan obavljate i savjetovanje i vađenje krvi. Meni to jedino nije gotovo od nalaza, jako se dugo čeka.
Sad da ne zabb nesto, pogledaj gore sto sam ti jos napisala da se radi od pretraga a da nije u njihovom paketu...pa to dodatno traži da ti sutra napiše i s tim ideš po uputnicu.
I za pregled sutra trebas uputnicu.
Što se tiće ove dr.Baldani.
Ona će mi uvesti heparin, i obavljati dodatne pretrage koje će biti potrebne u pravilu prije T i uvođenje heparina u T
Ona je na humanoj reprodukciji, i oni se u pravilu bave stvarima prije T, a kasnije šalju na drugi odjel gdje se bave takvim stvarima u T.
Sad ne znam u kojem tj.će me poslati na drugi odjel, ali sigurno u ovim ranima sam kod nje. Kasnije u biti idem u trudničku ambulantu. I oni sce određuju. Mislim da ona ne radi u trudničkoj.
Obavezno javi sve što je rekao dr.sutra.
Super, bas mi je drago da ces sve sutra obaviti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma