-
Goldie, zao mi je sto ovo sve prolazis! Razumijem kako se osjecas jer moja je prica donekle slicna (u dijelu 2 pobacaja otkrivena na redovnim kontrolama). Tek nakon drugog radila sam dodatno pretrage na trombofiliju, nakon prvog nista osim cervikalnih briseva jer mi je isto samo bilo receno da se tako nesto dogadja (i zapravo najcesce se ni ne zna zasto). Inace, osim trombofilije (veliki kolagulogram, mutacije) svakako treba provjeriti i stitnjacu koja hoce napraviti ovakve probleme (TSH, fT3, fT4), cervikalne briseve, tlak pretpostavljam da je kontroliran. Iako kad pogledam oko sebe, pomislim da tjelesna tezina nema veze jer i mrsavi i pretili imaju djecu, kod nekoga je i taj dio presudan (kazu da je idealan BMI za trudnocu 23-25, sve ostalo moze biti krivac). Ista drugo da ti je itko spominjao tokom dosadasnjih trudnoca, a da ima veze s maternicom mozda (hematom, pregrade, ne znam bas te anatomske detalje)? Mislim da je najbolje potraziti ginekologa da te u ovome svemu vodi i dalje prema dobivenim nalazima savjetuje. Nekog kome ces vjerovati, meni je to tesko bilo naci, ali svi smo mi individualni pa postoji i netko tvoj takav, kome jednostavno nisi samo broj u ambulanti (ili bar to ne osjetis).
Zelim ti srecu u trazenju i da sto prije ugledas svoju dugicu!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma