-
Septum prvo na uzv traze, pa onda razmisljaju dalje. Slazem se s tobom za privatnike, ali ih ima puno koji rade i u bolnici i privatno, pa je nazalost cest kod nas to najbolja opcija.
S obzirom na cijelu pricu, ne vjerujem da bi se tvoj gin protivio Petrovoj kad je ovo sve van njegovih mogucnosti u primarnoj ambulanti. Jedino ima vise vrsta uputnica, na to se nekad gin ljute, neke su za manje toga, a neke za vise i imaju razlicit vremenski rok u kojem sve to obavljas. Svaka ustanova ima svoj sistem kako s uputnicama rade iako bi svi trebali jednako.
Mozda kad skupis sve nalaze da odes u Pronatal (Djelmis ili Ivanisevic; ona je jos uvijek u Petrovoj, a on je odnedavno u mirovini, ali jos uvijek moze pomoci), cujes sto misle ili jos preporucuju.
Ove kratice su mozda trombofilijske stvari. Kakva ti je bila stitnjaca? Ona jako moze napraviti nered, a cini mi se da je pocesto olako shvacena, osim u potpomognutoj.
Isto to su i meni rekli i nakon spontanog, poznajem tvoj strah i brojanje dana, a i nadu koja se pojavi... Zagrljaj ti saljem!
Da, pp ne mozes primati do odredjenog broj postova (ne znam detalje).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma