:D Hvala mila moja sto si se javila.Duga prica kao i sve ostale.Prije nego sto sam imala spontani imala sam osip po cijelom tijelu,dr.je rekla da se to ponekad normalno i dala mi tablete za alergiju.To se desilo 7.3.sutradan dobijem krvarenje kao prvi dan ciklusa i kaze mi da cu izgubiti bebu i da mi tablete za bolove.To je trajalo 2 dana,drugi dan navece samo osjetim posle jakog bola da je nesto izaslo iz mene,odem u kupatilo i u strahu sta vidim samo se obucem i u hitnu.Dr.je izvadio sve nalaze hormoni mi bili kao prvih dana trudnoce i kaze mi nema potrebe raditi kiretazu sve je izaslo.O.K.Odem kuci sa hrpom lijekova izmedu ostalog i za bolove naproxsen 500mg.Sa jakim bolovima,tj.grcevima koji traju po 6 sati ostajem u krevetu 6 dana.Nista nisam mogla jesti samo lijekovi i voda.7 dan iza ponoci,nemam vise snage i bolovi postaju mnogo jaci i ucestaliji odem u hitnu i samo sto sam usla osjetim mlaz iz mene obilno krvarenje traje do 6 sati ujutro.Daju mi infuziju i opet urade sve nalaze.Kazu mi da necu vise imati jake bolove,ali ova sto mi je radila ultrazvuk rekla mi je da je ostalo jos,ali je veci dio izasao.U 6 ujtro kazem doktoru kada ce bolovi prestati,nisam imala vremena plakati zbog gubitka od bolova.Bolovi su prestali posle toga,ali mi nije niko prije njega rekao da tablete za bolove ne pomazu,znaci dzaba sam ih pila.Sta se sada desava u mom organizmu nemam prestave,ponekad osjetm tezinu u stomaku dok hodam i jos ne mogu da radim.Cekam kontrolu i hvala Bogu sto sam nasla nekoga ko me razumije.Unaprijed zahvalna!!!!!!