Cure moje,
od moje kiretaze je ,evo 3,5 mjeseca. u medjuvremenu uradila nalaze torch,faktore trombofilije, imunologija (antitjela itd),hormone 3dc, i progesteron 7dpo...sve,sve ok. juce bila kod dr,i ona mi kaze posto su mi nalazi dobri, a hormonska slika kao nikad do sada -nije mi htjela dati nista od terapije vec da idemo "prirodno" jos dva mjeseca...
e sad, moja cura ima vec 9 god. i kod mene to ne ide lako,ja prosto ne mogu vjerovati da cu zatrudniti samo tako, bez neke terapije-u septembru sam uspjela uz clomid-bromergon-dabroston, ali su tad hormoni bili losi i ta terapija je imala opravdanje, a sad su nalazi idealni i ona nema na osnovu cega ici sa terapijom a ja sva razocarana...znam da zvuci glupo ,ali sad mi se cini gubljenje vremena cekajuci da se desi ovako....
kod mene nije samo strah od nove trudnoce u smislu hoce li biti sve u redu, vec i strah od toga da li cu uopste ikad vise zatrudniti,iako su svi nalazi ok i sve, ali idiopatska neplodnost![]()
i jos mi je dr rekla da je sad kod mene sve super i da bi voljela da sam ja samo malo manje opterecena trudnocom itd-a volim moju dr, samo me stvarno nervira kad mi neko to kaze...
kako je kod vas stanje sa postizanjem trudnoce,namjerne pauze ili kao kod mene?

Odgovori s citatom
Neplodnost pocinje tek nakon godinu dana pokusavanja kod zena ispod 35, odnosno 6 mjeseci kod zena iznad 35.
i malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za ovaj ciklus!
drage moje,imala sam spontani u13 tjednu.Znam da me makar vi razumijete kako se osjecam.Danas je punih mjesec dana.Tako sam tuzna i puna pitanja.Niskim ne pricam o tome sto se desilo.Nisu mi radili kiretazu,imala sam bolove 10 dana.uzas.Nakon 7 dana sam imala abnormalno krvarenje,naravno jer nije radena kiretaza.Rekli su mi da ce organizam sam izbaciti sve kao strano tijelo.nakon 18 dana moj period je prestao.13 ozujka idem na kontrolu.Nikakvog znaka da cu dobiti.Ne znam vise sta da mislim.Nadam se da ce me neko udostojiti odgovorom.Unaprijed zahvalna Mia
Imas pravo, mi smo isto to prosle i razumijemo te. Nisi sama.
Iman 2 dana neki pritisak u cijelom stomsku i jajnicima,kao da se nesto pokrece iznutra.Da li je to znak da je vjestica na putu iako me ne bole grudi?
.
mislim da cu malo da odmorim od svega,mislim.Ne znam sta ce vrijeme donijeti.Sada cu samo da se radujem s vama ako ima sta novo. :D :D :D Stvarno ste mi mnogo pomogle,s vama mogu svaki dan da pricam o tome sta se desilo,svima ostalima bi dosadila.