Hvala ti, Naomi. Sve ste jako dobre. Pila sam Ergotyl kapi tri dana. Meni tokom i poslije spontanog krvarenje nije bilo jako. Kao što sam rekla bilo je više kao sukrvica ili smeđi iscjedak. Tako mi je bilo šest dana od spontanog. Tu i tamo bi okrenulo na jako slabo krvarenje. Onda dva dana nisam krvarila. Nakon dva dana počeo mi je prvo smeđi iscjedak pa onda krvarenje. Tako mi traje već sedam dana. Zadnja tri dana mi je malo jače krvarenje ali nije obilno. Obično ujutro i navečer osjetim kako mi malo više procuri ali menstruacije su mi bile puno jače od toga. Ja se fizički osjećam super, ništa ne boli, normalno funkcioniram. Na ultrazvuku pred dva dana je sve bilo super, maternica čista, jajnici lijepi i veliki (riječi od ginekologice). Jedino što mi je ona rekla da je vrijeme da krvarenje prestane, a ako ne prestane da moram na kiretažu. Moja mama je nažalost prošla dva spontana i hvala Bogu četiri uspješne trudnoće i kaže da je dugo krvarila poslije spontanog, blizu mjesec dana. Ali, to je bilo davno pa me je strah da je možda zaboravila kako je to išlo. Ne znam da li se trebam zabrinjavati! Po mom tijelu ne osjećam ništa loše osim tog antipatičnog krvarenja. :?