Draga disney, sve je to normalno. Ja i dalje ponekad padnem u depresiju zbog pobacaja, a proslo je vise od godine dana. Pogotovo mi je tesko gledati trudnice i nove mame oko sebe, kojih je jako puuuuuuuno. Ali onda si ponavljam ovo sto mi stoji u potpisu, sto mi je jednom rekao MM. I tog se drzim. Doci ce i nase vrijeme.

A sto se reakcije TM-a tice, vjerojatno se on na taj nacin nosi s tim gubitkom. Zene reagiraju drugacije. I MM nije htio puno pricati o tome, dapace, uvijek mi kaze da sto vise pricamo o tome, da je sve depresivniji i pada u ocaj...zato ne trebamo to uzimati k srcu kao nesto negativno i misliti da im nije stalo. Ali s druge strane, razumijem da moras s nekim pricati o tome. Zato imas nas, i mada znam da nije isto kao da se vidimo u zivo i razgovaramo uz kavu ili nesto, ipak smo uz tebe i nisi sama. Ja zivim u Americi i ovdje nemam nikog s kim bi mogla pricati o tome sto mi se dogodilo i o nemogucnosti ponovnog zaceca. Ne mogu sve svaljivati na MM-a i previse ga opterecivati jer ce covjek poluditi...ali zato znam da se uvijek mogu otvoriti svojim suborkama na Rodi i to mi toliko puno znaci. Uostalom, jos ti je stvarno rano, nije proslo puno vremena od tvog gubitka. Dajte si dovoljno vremena da prebolite i ne budi previse stroga prema sebi. Zelim ti sve najbolje.