-
Draga Ka,
ja sam imala spontani u 7. tjednu. Gin i ja smo, nakon što je beta dokazala da mog anđela više nema, porazgovarale o mogućnostima: pričekati spontani ili kiretaža. Odlučila sam čekati jer se kiretaže užasavam, ali smo dogovorile da čekanje ne traje duže od tjedan dana - više zbog psihičkih nego fizičkih razloga. Naglasila mi je da ću tijekom krvarenja osjetiti jaku tupu bol i da je to to- tako je i bilo nekoliko puta kad je krenulo 2 dana kasnije. Tad je sve izašlo...ali vidjeti sve to... uz zanemarivu fizičku bol išla je i neusporedivo veća psihička... Bilo je kao jača mjesečnica - ali je trajalo 8 dugih dana. Nakon svega otišla sam još na vađenje bete, dok se nije spustila na 0, i UZV.
Vješticu sam dobila uredno, kao da ništa nije bilo.....ali misli se stalno vrte u krug - da bar nije bilo tako... ali idemo dalje, nekad hrabrije, nekad potišteno, ali ostvarit ćemo naš san
Znam kako ti je teško ovih dana i za tu bol nažalost nema riječi utjehe...moraš biti jaka i gledati naprijed na dan kada ćeš ugledati svoga
Šaljem ti veliki hug u nadi da će sve proći što bezbolnije...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma