Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Neće cicati..

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Neće cicati..

Moj maleni od prekjučer ne želi cicati.Stavim ga na cicu povuče 1,2 puta i deračina do maximumam.Cice pune mlijeka,i jedna i druga,on je super napredovao inma 8350g s 2mj+10 dana...Sve 5...
    Al neće..Nemam pojma kaj da napravim ..Cijeli dan se natežem s njim.Onaj let down niti ne dođe,jer prestane cicati,a do jučer je obožavao let down,jer jako voli da mu brzo curi.Znači nije prob u tome...
    Vidno je gladan,a i kad smo se mučili s adaptiranim kad smo došli iz bolnice obožavao je cicu,makar bio neznam koliko sit...
    Strah me da ne ostanem bez mlijeka sad kad smo već par dana bez adaptiranoga...Nudila sam mu,ali je odbijao,pelene su bile po pola kile popiškane,on do vrata mokar,a s tim da ga presvlačim svaka 2-3h jer ima osjetljivu kožu.Danas je kakao zlatno žutu(narančasto -koja slikovitost)...I stavljam ga na cicu,neće..Počne 2,3 povuć ako ležimo ui okrene se na leđa i počne ili neutješno plakati ili malo gugutati i opet plač.....
    Tako i kad sjedeći dojim...
    Ne znam kaj da napravim

bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja zaista ne znam baš mnogo o tome, jer se i ja mučim ovih zadnjih dana.
    meni se to desilo jednom, i istisnula sam malo mlijeka na bradavicu, pa je upalilo.
    međutim, i meni se večeras prvi put desilo da emma urla na ciki. ali, ja mislim da je to zbog ogromne količine stresa koji se nagomilao danas u našem malom domu. nadam se da se ujutro neće ponoviti ista priča. a do let downa nije ni došlo danas nikako... imam osjećaj da se nije ni najela pošteno.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

i jaSE LOŠE OSJEĆAM..Izdojit ću se večeras...curi mi mlijkeko po majci jer je povukao i počeo plakat ..a joooj

Datum pristupanja
    Jan 2005

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ne znam..Nisam pametna ....
    Počeo je spavati po cijelu noć djete...I po noći ne cica...Ujutro sam ga oko 9h uzela da mu dam cicu da pojede..I pojeo je u polu snu...
    Spavao je od 00.30h do 11h...11,30h!!!
    Mislim da je to za malenu bebu koma....

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

dokle god piski/kaki dobro nemas raloga za brigu
    BTW, je li piski/kaki dobro?
    pronalazis li se u ovom tekstu sto ti ga je Mamasita linkala?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Mi smo imali bezbroj takvih situacija i svaki put bi upalilo dojenje stojeci,odnosno šetajuci ali,to sam koristila samo za krizne situacije jer boli kicma.Par dana nakon takvog ponasanja uvijek bi se prehladio,procurio nosic,izvirio zub... nekakav razlog postoji mozda treba vremena da otkrijes razlog ali je puno vaznije da otkrijes nacin kako da prodes kroz takve krize.Eto nama je to pomagalo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •