svaki put kad beba popije čaj ili vodu toliko manje mlijeka će se stvarati
koliko ml toga popije preko dana?
mlijeka ima, samo je u pitanju koliko ima, mlijeko se ne može telportirati iz sisa, ne može: puf! hudini đir nestanka
može se desiti da dođe do blokade opuštanja mlijeka tj, ono je unutra ali neće van, jer hormon koji izaziva otpuštanje mlijeka iz kanaliča je osjetljiv na adrealin tj. stres , uzrujanost, onda mlijeko neće van
jedini lijek je : opuštanje, pozitivne misli i mlijeko će krenuti
meni se znalo desiti da se mlijeko zablokira jer bi me moji iznervirali i ja bih dala, sisu nervirala se oko onog šta je bilo, pa kad bi mala počela protestirati jer mlijeko ne ide, skulirala bih se mislila o moru, suncu, lijepom cvijeću i mlijeko bi krenulo (čula bih gutanje)
osim toga: čaj ili voda ispiru zaštitni sloj od majčinog mlijeka u bebinom želudcu, taj sloj štiti bebu od alergija
ako dajete čaj sa šečerom onda trebate znati i to da šečer troši kalcij iz bebe (da bi se mogao razgraditi) a za uzvrat daje samo prazne kalorije, kalcij je bitniji , za čvrste kosti i zube
bilo bi dobro da poslije 15h, vaša žena nazove SOS telefon i uživo popriča sa savjetnicom za dojenje