Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Dugo noćno spavanje

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Dugo noćno spavanje

nije da se bunim ali malo mi je čudno. Laura je u zadnje vrijeme imala ritam da je oko 8-9 navečer kupamo, nakon toga cica i spavanac. Budila se par puta po noći na cidu i to je to. Međutim evo već peti dan ona zaspi u 6 popodne i spava do drugi dan pola 7, 7 pola 8 :shock:
    prvi dan sam je budila oko pola 9 navečer jer mi je bilo čudno i mislila sam kaj buš radila po noći ak sad spavaš. Onda je hopsala do 11. Drugi dan se ponovilo i kad sam je budila bila je toliko živčana da mi je bilo užasno žao kaj sam je uopće dirala i rekla sam da više neću. I sad spava pa sigurno 12 sati u komadu. Da li je to normalno?!?!?!

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mala pospanka.
    Ja bi ju pustila. Da bar moja tako spava.

di_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ana hvala ti puno na linku, moram priznati da sam se zabrinula malo. Ponavljam, nije da mi ovo stanje ne odgovara ali mi je to jako jako čudno......
    ana

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno Re: Dugo noćno spavanje

Citiraj di_zg prvotno napisa
    nije da se bunim ali malo mi je čudno. Laura je u zadnje vrijeme imala ritam da je oko 8-9 navečer kupamo, nakon toga cica i spavanac. Budila se par puta po noći na cidu i to je to. Međutim evo već peti dan ona zaspi u 6 popodne i spava do drugi dan pola 7, 7 pola 8 :shock:
    prvi dan sam je budila oko pola 9 navečer jer mi je bilo čudno i mislila sam kaj buš radila po noći ak sad spavaš. Onda je hopsala do 11. Drugi dan se ponovilo i kad sam je budila bila je toliko živčana da mi je bilo užasno žao kaj sam je uopće dirala i rekla sam da više neću. I sad spava pa sigurno 12 sati u komadu. Da li je to normalno?!?!?!
    Moj je u toj dobi (8-9 mj.) spavao u komadu od 20h-8h. A preko dana 2puta po pol sata i jednom po sat.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Re: Dugo noćno spavanje

Citiraj franica prvotno napisa
    Citiraj di_zg prvotno napisa
    Moj je u toj dobi (8-9 mj.) spavao u komadu od 20h-8h. A preko dana 2puta po pol sata i jednom po sat.
    ja o takvim iskustvima samo čitam; nama je praznik kad P po noći odspava 5 sati u komadu

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ah, noćno spavanje!

kad smo prošle čarobnih pet mjeseci, prestalo je i noćno spavanje!
    uživajte dok spavaju!

Shiwy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Moja spava od 20h pa do 7:30, oduvijek je tako spavala, i kad se budila da bi sikila po noći i sad kad više ne siki.
    A dok smo dojili dala bih joj cicu čim bi se probudila pa smo skupa znale nastaviti do 10-11h! Naravno da je tada malo spavala po danu..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •