-
kakve su nam šanse?
da ukratko opišem situaciju:
MD ima dvije kćeri iz prvog braka, jednoj je 10 a drugoj 6 godina. njihova majka ne živi s njima unazad 4 i pol godine.
brakorazvodna parnica još nije privedena kraju, prošle godine su se dogovorili da djeca ostaju s njim s tim da ona bude oslobođena plaćanja alimentacije. onda ročište sim, ročište tam i došao je novi poziv za ročište koje treba biti za par dana.
ona se sad predomislila i želi uzeti mlađu kćer, jer je u međuvremenu od nekog nasljedstva kupila kuću sa svojim ocem, dobila posao na neodređeno.
MD ne želi da se djecu razdvaja, i ne želi da djeca žive s njom, ja ga u tome podržavam, i želim da ostanu s nama. On se sam brine o njima svo ovo vrijeme uz pomoć svoje mame a kasnije i mene kad sam doselila k njima.
Ona je psihički nestabilna osoba, nekoliko puta je bila hospitalizirana u Vrapču, neznam dijagnozu, ali prije par mjeseci je nestala na par dana i nisu znali gdje je dok MD-a nisu zvali iz bolnice da mu jave da je tamo.
Prema vašim iskustvima kolike su nam šanse da djeca ostanu s nama? Da li uopće igra ikakvu ulogu činjenica da oni već 4 godine žive bez nje i da ona u te 4 godine ne radi za njih dvije ništa drugo osim što ih uzme svaki drugi vikend?
Postoji li stvarno mogućnost da ih razdvoje? Ili će najvjerovatnije obje dati njoj?
-
da sam ja sudac i da mi dođu otac i majka od kojih jedan želi samo jedno dijete, a drugi smatra da se djeca ne smiju razdvajati, niti u jednom trenutku ne bih razmišljala s kim djeca trebaju ostati. ali ja nisam sudac...
-
Grozna situacija!
Ni ja djecu ne bih razdvajala, da se mene pita.
A ti porivi - jedno dijete "uzeti", a drugo ???
Ja to ne razumijem
Evo vam jedan
podrške i nadam se da ćete uspjeti pronaći najbolje rješenje bez velikih trauma po bilo koga
-
ne znam za šanse, ali vam držim stisnute šake da prođe najbolje za vas i djecu
-
uh, prijatelj mi je bio jedno od djece roditelja koji su razdvojili njega i brata i stalno se jos i natezali oko toga...
veli da su to muke kroz koje niti jedno dijete ne bi smjelo proci...
-
-
nakon napuštanja djece i psihijatarske dijagnoze, toplo se nadam da majka nema nikakve šanse! od srca vam želim razumnog suca i svu sreću ovoga svijeta!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma