Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: kakve su nam šanse?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno kakve su nam šanse?

da ukratko opišem situaciju:

MD ima dvije kćeri iz prvog braka, jednoj je 10 a drugoj 6 godina. njihova majka ne živi s njima unazad 4 i pol godine.
    brakorazvodna parnica još nije privedena kraju, prošle godine su se dogovorili da djeca ostaju s njim s tim da ona bude oslobođena plaćanja alimentacije. onda ročište sim, ročište tam i došao je novi poziv za ročište koje treba biti za par dana.
    ona se sad predomislila i želi uzeti mlađu kćer, jer je u međuvremenu od nekog nasljedstva kupila kuću sa svojim ocem, dobila posao na neodređeno.
    MD ne želi da se djecu razdvaja, i ne želi da djeca žive s njom, ja ga u tome podržavam, i želim da ostanu s nama. On se sam brine o njima svo ovo vrijeme uz pomoć svoje mame a kasnije i mene kad sam doselila k njima.
    Ona je psihički nestabilna osoba, nekoliko puta je bila hospitalizirana u Vrapču, neznam dijagnozu, ali prije par mjeseci je nestala na par dana i nisu znali gdje je dok MD-a nisu zvali iz bolnice da mu jave da je tamo.

Prema vašim iskustvima kolike su nam šanse da djeca ostanu s nama? Da li uopće igra ikakvu ulogu činjenica da oni već 4 godine žive bez nje i da ona u te 4 godine ne radi za njih dvije ništa drugo osim što ih uzme svaki drugi vikend?
    Postoji li stvarno mogućnost da ih razdvoje? Ili će najvjerovatnije obje dati njoj?

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

da sam ja sudac i da mi dođu otac i majka od kojih jedan želi samo jedno dijete, a drugi smatra da se djeca ne smiju razdvajati, niti u jednom trenutku ne bih razmišljala s kim djeca trebaju ostati. ali ja nisam sudac...

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Grozna situacija!
    Ni ja djecu ne bih razdvajala, da se mene pita.
    A ti porivi - jedno dijete "uzeti", a drugo ???

Ja to ne razumijem

Evo vam jedan podrške i nadam se da ćete uspjeti pronaći najbolje rješenje bez velikih trauma po bilo koga

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ne znam za šanse, ali vam držim stisnute šake da prođe najbolje za vas i djecu

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

uh, prijatelj mi je bio jedno od djece roditelja koji su razdvojili njega i brata i stalno se jos i natezali oko toga...
    veli da su to muke kroz koje niti jedno dijete ne bi smjelo proci...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

grozno je za cut i samu cinjenicu da je ostavila dijecu a da sad zeli jedno a ne zeli drugo dijete :/
    imam frenda koji je imo slicnu situaciju prije skoro 4godina bivsa ga je zena ostavila s dijetetom od 3 godine i otisla s drugim
    cak je potpisala pred svijedocima da nezeli dijete da bi nakon kratkog vremena trazila da mali bude kod nje! nakon razvoda i sudskih procesa koji su trajali i trajali Dijete je ostalo kod oca i mislim da je tako zaista najbolje za njega jer mu majka i nije bas "osoba od povjerenja" frend se rpije godinu dana ponovo ozenio ima zaista predivnu suprugu koja se brine o malenom kao da je njezin rođeni i mali je obozava , a imaju i zajednickog sina koji je star 9 mijeseci i nisam primjetila da radi razliku među deckima! A stvarno puno vremena provodimo zajedno!
    htijela sam samo reci da netreba gubiti nadu i da vijerujem da cete ipak uspijeti s obzirom na okolnosti ipak zadrzet obje Dijevojcice jer je to definitivno najbolje riješenje za njih!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nakon napuštanja djece i psihijatarske dijagnoze, toplo se nadam da majka nema nikakve šanse! od srca vam želim razumnog suca i svu sreću ovoga svijeta!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •