-
kakve su nam šanse?
da ukratko opišem situaciju:
MD ima dvije kćeri iz prvog braka, jednoj je 10 a drugoj 6 godina. njihova majka ne živi s njima unazad 4 i pol godine.
brakorazvodna parnica još nije privedena kraju, prošle godine su se dogovorili da djeca ostaju s njim s tim da ona bude oslobođena plaćanja alimentacije. onda ročište sim, ročište tam i došao je novi poziv za ročište koje treba biti za par dana.
ona se sad predomislila i želi uzeti mlađu kćer, jer je u međuvremenu od nekog nasljedstva kupila kuću sa svojim ocem, dobila posao na neodređeno.
MD ne želi da se djecu razdvaja, i ne želi da djeca žive s njom, ja ga u tome podržavam, i želim da ostanu s nama. On se sam brine o njima svo ovo vrijeme uz pomoć svoje mame a kasnije i mene kad sam doselila k njima.
Ona je psihički nestabilna osoba, nekoliko puta je bila hospitalizirana u Vrapču, neznam dijagnozu, ali prije par mjeseci je nestala na par dana i nisu znali gdje je dok MD-a nisu zvali iz bolnice da mu jave da je tamo.
Prema vašim iskustvima kolike su nam šanse da djeca ostanu s nama? Da li uopće igra ikakvu ulogu činjenica da oni već 4 godine žive bez nje i da ona u te 4 godine ne radi za njih dvije ništa drugo osim što ih uzme svaki drugi vikend?
Postoji li stvarno mogućnost da ih razdvoje? Ili će najvjerovatnije obje dati njoj?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma