Uopce ne znam kako mi je ovo palo na pamet, ali me zanima da li se to nekome dogodilo?
Koliko je cesto da mame blizanaca rode jednog blizanca prije a drugog poslije ponoci?
Zamislite jos da ispadne da su razliciti horoskopski znakovi?hehehe
Uopce ne znam kako mi je ovo palo na pamet, ali me zanima da li se to nekome dogodilo?
Koliko je cesto da mame blizanaca rode jednog blizanca prije a drugog poslije ponoci?
Zamislite jos da ispadne da su razliciti horoskopski znakovi?hehehe
Ne znam nijednu ličnu priču ali znam da se dešava. Kao i ono kad porode majku sa jednim blizancem a drugog ostave da doraste
znam ja. hodala s takvim (jednim) blizancem. brat mu rođen dan prije, on nakon ponoći.
Moja mama je brata rodila 5 min do ponoći a sestru u ponoć i minutu. Ali napisali su da su rođeni isti dan. Njoj su napisali da je rođena točno u ponoć.
ima onaj slucaj akd je zena bila vec trudna par mjeseci i tada ponovo zatrudnila. to bas nisu blizanci, ali je jako zanimljivo
a vjerujem da kad su blizanci u pitanju da se uivjek pise isti dan, da se ne komplicira s administracijom
Da, to kad zatrudni a vec je trudna je stvarno zanimljivo! Joj meni je bas puno stvari oko blizanica impresivno, pogotovo ona njihova povezanost![]()
I ja sam pomislila da ipak stave isti datum![]()
moja baka je rodila tetu 14. a ujka nakon 14h, 15. pisu razlicite datume naravno![]()
moja svekrva je rodila sina, a zatim nakon 4 sata kcer, tako da je on rodjen prije, a ona poslje ponoci. pisu isti datum, naravno!
Evo OVDE imate slucaj trojki od kojih je jedna beba rodjena ranije, porodjaj je prekinut i trudnoca produzena nakon njenog rodjenja.
ja stvarno ne mogu vjerovati da su bili toliko okrutni i rodilište nazvali "Narodna fronta"![]()
ovaj slučaj je jednom bio u novinama, i to u Engleskoj.meda prvotno napisa
ali najčudnije u ciloj priči je bilo to što dica nisu imala iste očeve![]()
Naziv je iz pedesetihapricot prvotno napisa
![]()
Promenili su naziv te ulice, sad je Kraljice Natalije valjda, ali mislim da je porodiliste, tj. klinika ostala istog naziva.
Mi smo se rodili u 'Frontu'apricot je napisala/o:
ja stvarno ne mogu vjerovati da su bili toliko okrutni i rodilište nazvali "Narodna fronta".
Da je ime klinike glupavo jeste ali i da ga promene ko zna kada bi to novo ime zaživelo. Mislim, klinika se tako zove od osnivanja :/ . Promenili su naziv ulice i evo, jedna beograđanka nije sasvim sigurna kako se ta ulica sada zove (ja sam 300km nizvodno, oprošteno mi je 8) ). Zvaće se ona (ulica) Narodnog fronta još 20 godina, dok ne počnu novčano da kažnjavaju za neupućenost![]()
Poznajem dvije sestre blizanke, jednoj čestitamo samo rođendan a drugoj (sutradan) čestitamo rođendan i dan žena![]()
Jadan žena, morat će roditi 2puta u tjedan dana..... mislim super što će tako možda izvući sve bebe.kli_kli prvotno napisa
Meni je sve to isto onak, nevjerojatno. Ne kužim kako može roditi jedno a da drugo bez problema ostane u buši. Ah, čuda prirode.![]()
OT, ja sam isla u vrtic "7 sekretara SKOJ-a"apricot prvotno napisa
od te tri rijeci samo sam za 7 znala sto znaci...
(zapravo, ni sad ne znam sto je to SKOJ)