Stijena prvotno napisa
![]()
![]()
Dize , dize![]()
Dok smo bili na skijanju i dok smo bili u apartmanu Luka se stalno pokrivao sa svojom prijateljicom ispod deke i cijelo vrijeme su se smijuljili.
Moj muz je u par navrata isao gledati kaj rade ispod deke ,ali nista nismo mogli vidjeti. Dok smo ih pitali kaj rade , rekli su da si rade frizure![]()
I jedan dan izadje on ispod deke i krene prema nama , a ispod stramplica pisuljinac stoji u zrak
Nama odraslima je to bilo ozbiljno i stalno smo ih nadgledali i ispitivali kaj rade, a cim smo ih vise ispitivali kaj rade , vise su se pokrivali .

), jutros ide piškiti, a ja :shock: ne mogu vjerovat..........ne znam trebam li se zabrinut.................uglavnom on uopće na to ne reagira, ne gleda ga, ne govori, to mu je normalno............ja isto tako - ne gledam ga (kao), ne govorim, ne pitam ga (iako sam ga znala pitat boli li ga to
, pa mi je naravno reko da ne)............ja sam jedna jako zbunjena mama 

) al zato to djete nije trebalo na operaciju i prvlačenje kožice ko neki drugi moji sinovi
Sad me zove tip iz ustanove iz koje nam dolazi teta vježbalica i kaže mi da nisu odobrili vježbe. Jer šifra, pod kojom su odobrene zadnja dva puta, sada nije dobra jer je ona za djecu od 3-12 godina. Mislim, stvarno....Pa kako je onda bila dobra zadnja dva puta. Sutra se idem raspravljat, ili još bolje, poslat ću muža da im napravi barufu
)