LEA SRETAN 3.ROĐENDAN
![]()
:D![]()
![]()
![]()
Hvala vam!
Evo Lea sjedi na meni i klika...
Od jutros u 6 sam u turbo pogonu ali nisam umorna, za sada sve 5!
Javim se sutra kad prođe sve.
Hvala vam!
Evo Lea sjedi na meni i klika...
Od jutros u 6 sam u turbo pogonu ali nisam umorna, za sada sve 5!
Javim se sutra kad prođe sve.
Točkica samo vi uživajte i ljepo se provedite!!!
mama27 imaš jedan topic raste i boli ga da nije i Vanji tako ili možda previše rolanja?
Tockice, uzivajte![]()
Da, moguce je ju boli zato jer raste, a mozda je i od rolanja :/
Rolala je stvarno kratko, toliko da je probala .
Sada se nista ne zali da ju boli , a vidjet cemo kako ce biti kroz noc.
e onda je vjerovatno od rasta, sjećam se da sam i ja imala tih bolova ko mala i baš su neugodnimama27 prvotno napisa
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se više ne vrate bolovi![]()
i ja se sjećam kak me je boljelo dok sam rasla...
barem su mi tak starci govorili
mit ili istina???
Točk-kako je prošlo?Jesi živa? Kako Lea?
Mama27-ima li novosti u vezi sestre? ~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Mi smo jučer imali baš lijep dan. Roko se po novom ne želi odvojiti od tate . Totalno kuži kad je vikend i kad mm ne radi,a s tim da je mm uzeo free od petka . Roko mu ne da da se pomakne od njega,samo tata i tata!!
Baš me to boli jer vidim koliko mu nedostaje i koliko mu općenito nedostaje da smo svi zajedno!
Jučer smo bili u Sparu i stalno je govorio da idemo svi zajedno,sav sretan i uzbuđen što smo skupa![]()
![]()
Danas kad se probudio je odmah pitao jel tata radi i kad sam rekla da ne radi,skakao je po sobi od sreće!!
A šta će tek biti kad i ja počnem.....drugačije je sigurno kad dijete navikne ići u vrtić od početka,a drugačije kad je skroz vezan za nekoga od roditelja!
Te stvari me ubijaju u zadnje vrijeme,ali se tješim da obožava djecu i da će mu ipak biti super!
MM često zna reći da sam posesivna što se Roka tiče i da ću napraviti malu papuču od njega...a mene baš briga jer to ne može biti istina :/ valjda !!
Lea sretan ti 3. rodjendan![]()
Izvinite sto kasnim,nesto nam nije bilo neta.
Trak,znam kak ti je,Ajna isto tako reagovala juce ujutro kad je vidjela da nisam na poslu
.
Dan je prelijep i idemo u skitnjusvima
Dobar dan svima!
Samo da javim da je prošlo fenomenalno, dernek godine! Oduševljena sam svime, klinci su bili super, plesali, pjevali, muzika do daske... Ovo da muški odu van jesti je bio pun pogodak, taman su došli na tortu. Ekipa se razišla u 22.30, ja sam čistila do 1.30. Nisam stigla ni sve očistiti a danas u 16 smo na rođendanu....![]()
Dobila je uglavnom robicu i to puno minica za ljeto, neke stvari za jesen/zimu a najveće oduševljenje joj je bila majica na Fifi kratkih rukava, velike puzzle na Fifi i Barbie sa svojim konjem.
Osim Baileysa prolivenog po zidu (razbila se čaša) drugo je sve prošlo super.
Ja krepana ali jaaaaako sretna.
Eh da, dijete nas nije šljivilo 5% na fešti.....
Matea uhvatila neka crijevna viroza od sinoć neprestaje baš je obilno i svako malo procuri dajem mu limex kapsule i na laganom je,i dalje kašlje nos čistim operilom,danas mu nisam davala za iskašljavanje baš zbog proljeva neznam kak bi mu sjelo
kad nas hoče ne pušta nas lako![]()
i mi jučer u sparu Mateo se primio tate :shock: i nepušta ga,baš me ugodno iznenadilo,ovaj mu kupi sve što poželi dok ja nisam takvadali je to razmaženost :/
Mateo tko got da navrati pita-kaj je meni donio
:shock: :? do sad tko got je dolazio donio bi neku sitnicusad sve kuži i nezaboravlja i uredno pita dali da mu to izbijem iz glave ili su to samo dječija posla
i Mateo se sinoć žalio da ga boli ruka i ja masiraj i zaspe i tak opet par puta
za Leinu feštu
Tako sam bila i jaTočkica prvotno napisa
![]()
Bobčice-![]()
Nina-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Matea ! Baš su vaš čopile boleštinea valjda je dosta više ,i previše!!
Bokić!
evo konačno došao i moj red
kod nas dan započeo prekrasno, prava obiteljska idila, čak sam dobila masažu od kćeri i MM . . . nakon 2,3 sata idile svi se izpretvorili u vraščiće. i sad, od ove troje moje djece ( furam se na MB
![]()
![]()
) , najstarije i najmlađe
uspjšno uspavano, a srednje se neda i lagano mi pije krv na slamčicu
.
Nina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ozdravilice Mateui da odu što prije sve bolesti od vas! djeca pamte i iskrena su, možda mu probati objasniti da to ne govori pred gostima - pošto tebe to smeta, a ako usvoji usvoji, a ako ne ja se nebi brinula - bar ja na to tako gledam. kad negdje idem i ima djece pa tako pitaju meni je to slatko jer oni nisu to mislili zločesto
![]()
Bobčice i Trak i ja sam imala takvih faza kad je Kala bila manja.
sinoć i danas mi je kćer rekla da me voli, nakon 2 tjedna žicanja, plakanja i neznamnijačegasvene, zagrlila me i rekla mi da me voli:D
velike su promjene vremena pa ti bolovi rukica i nogica mogu biti i od toga
Ne stignem ništa pisati.![]()
Samo kratko,
SRETAN ROĐENDAN LEA!!!![]()
![]()
Dobro jutro!
Mateu ~~~~~~~~~~~~~~ da ozdravi čim prije.
Ja ispratila MM-a, počeo je radit nakon tri mjeseca uživancije. Baš samA Lovro se nije odvajao od njega. Nadam se da mu neće biti previše bolno što ga nema.
Bili su u subotu na tekmi, Rijeka-Dinamo. Bilo im je super, sve je izdržao, navijao, pjevao....i kakao. Kako ima problema s tvrdom stolicom, cijelu subotu se napinjao i nikako da se pokaka. Na kraju je to napravio na utakmici, naravno uz stenjanje i vriskove. Kaže MM da su svi zapanjeno gledali prema njima![]()
Jučer smo bili na rođendanu od moje sestre. Odjednom ko da je vrag ušao u njega. Baca se, vrišti, čupa....Nikako ga smiriti. A komentari "udri ga", "ja bi ga ...."A njemu je bilo vruće i nije spavao popodne. Kada smo izašli van, sve pet.
Svaki komentar je suvišanPaulita prvotno napisa
![]()
A za scenu na tekmi mogu samo![]()
Sretan rođendan Lea!!!
(mi kasnimo kao po običaju kad je vikend u pitanju)
Ej Haribo-jeste doma? Kad će izvještaj?![]()
stigli smo u subotu oko ponoci
putovali kroz oluju, nije bilo nista strasno osim kise, leda i snijega![]()
da smo bolje slusali prognozu vjerojatno bi malo odgodili putovanje
sva sreca nije bilo guzve (svi normalni ostali kuci)
godisnji bio odlican najvise zahvaljujuci proljetnom vremenu
kao sto znate druzili smo se sa Trak i njenom obitelji
decki su bili ok tako da smo mogli na miru popiti kavicu i caskati
Trak jos jednom hvala na gostoprimstvu![]()
prva proslava rodjendana bila odlicna
dida i baka nam priustili pravu slavonsku gozbu
svi pozvani dosli :shock: , bas sam bila ugodno iznenadjena
sad nas ocekuje jos jedna proslava za vikend
i ovo ovdje drustvo nam nestrpljivo
evo Kristijan mi se budi...
svima
Nadam se i drugi putharibo prvotno napisa
![]()
Mi smo jučer iskoristili iznenadno proljeće i bili u parku punom djece. Patrik je bio super, divlji, al super. Super znači da je trčao i bio po svim "spravama", ali je uvijek čekao svoj red, bez ikakvih problema i ekscesa. Najviše mu se svidio onaj spiralni tobogan s penjalicama i bilo ga je grozno gledati što radi, ali on je uživao 100 na sat.
Poslije smo išli na kolače (on je doduše htio sladoled, ali ga na svu sreću nije bilo) i lijepo je sjedio i jeo i pio limunadu i onda je odjednom počeo špricati sa slamkom, igrati se sa čašom, miješati.... i upozoravala sam ga valjda 10 puta da to ne radi jer će proliti, razbiti i ozlijedit će se (ko što je jutros prolio maminu kavu, ali na svu sreću nije ništa razbio, samo je MM imao pola sata posla da to sve očisti
), međutim malo stane i opet........i naravno čaša odletila, sve se razbilo u 1000 komadića, on ostao paf jer ipak nije bilo namjerno nego od nepažnje, ali sam ga lijepo preko nekoliko puta upozorila, sav je bio mokar, ja sva
![]()
![]()
![]()
![]()
, ali sam se uspjela zbrojiti i potiho gledajući ga u oči (a on naravno sav isprepadan i zna da je kriv) rekla da sam ga više puta upozorila da pazi, a on nije pazio i da sad s obzirom da je stolac sav mokar nema više kamo sjesti i sad neka stoji kraj nas dok mi ne završimo i idemo odmah doma jer je sav mokar, a još smo mogli ići u park se igrati, ali sad moramo ići doma.
Da ne pričam da su nas svi gledali i čekali da vide što ću ja napraviti......doduše mene reakcije okoline rijetko kad zanimaju, pogotovo jer znam da kako god napraviš nisi dobar roditelj - ako ne reagiraš - zašto nisi reagirao, ako reagiraš - zašto vičeš; jer svi su bolji roditelji tuđoj djeci nego svojoj, ali da je bilo ugodno - NIJE!
Brzo smo bili gotovi, nije mi bila namjera da to traje dugo, ali neku lekciju je trebao naučiti. Poslije mi je sam od sebe dao ruku i krenuo prema doma (mokar od glave do pete) i tek sam doma kad smo legli spavati skužila da si je i porezao prst i rekao je da ga boli............i kad bi bar sad ta lekcija bila naučena - ali bojim se da ima još bar nekoliko nastavaka!
Jadan je stajao kraj nas,
Stijena, super si to riješila! Ma ja mislim da je sada naučio. Bar što se tiče igranja s čašom.
Dakle...moje dijete je odlučilo napraviti karijeru![]()
![]()
Na našem korzu svakoga dana svira gitaru jedan naš poznanik i mi redovno stanemo da Roko malo posluša i otpleše,ali danas je bio glavni!!
Svirač mu je poklonio usnu harmoniku i zajedno su svirali dobrih pola sata,a ljudi su umirali od smijeha![]()
!
Jedva sam ga nagovorila da odemo doma ....već vidim novog Gibu 8)
Još da je i koju paricu zaradio
Šta ste trule danas?
PAULITA Lovro je pravi navijač i moj već pjevuši navijaču himnu za ovo nadolazeče prvenstvo,kupujemo sličke :/, od ujaka inače vatrenog navijača dobil je naš dres pa bu ga valjda i odvel na tekmu
STIJENAPatrik je zapamtio situaciju drugi put če bit pažljiviji
hvala za vibrice,danas je dobro jest da ima proljev al bar nije pračen temperaturom,jučer poslijepodne izmjerila mu 39´i otišli u kaličevu na hitnu,nalaz je uredan pa su nas prošetali do zaraznekao oni neprimaju proljev i povračanje
zašto ne ak su dječija
na zaraznoj dijagnosticirali crijevnu virozu opče stanje dobro,mirovati snižavati temperaturu i piti dosta tekučine uzeti brisevi grla,nosa uzorak stolice na adenovirus tek ču na tom nalazu znati jel virus aktiviran a nalaz tek u petak
možda i nisamo trebali ići al neželim više ništa prepustiti slučaju ipak mi je boravak u klaičevoj dobra lekcija koju neželim ponoviti ako zaista nije potrebno
Stijena fakat si se dobro snašla. Ja sam ti pred okolinom ko jelen pred svijetlima auta kak bi rekli englezi. Sva se uznemirim i odmah mislim ko zna kaj si sad oni misle![]()
A scena na nogometnoj utakmici će postati legenda![]()
Ajd bolje da je bio tata tamo neg mama
![]()
Baš sam htjela komentirati kak ste trule danas![]()
![]()
Al kaj Trak nisi ni ti nekaj aktivna. Mogla si iskoristi zatišje i stavit slike sa ročkasa![]()
Stijena svaka čast na super riješenoj situaciji! nadam se da ipak neće biti nastavaka!
TrakRoko!
ja pokušavam dovesti kuću u red, nakon zajedničkog vikenda kuća zgleda koda su nam se svinje igrale lovice - katastrofa![]()
Kala me non stop ignorira![]()
hoće crtati s kredom po ploč - nakon nekog vremena bolja je kreda u ustima :shock:![]()
pa crta s pastelama - i opet nakon nekog vremena u usta :shock:
poludila sam jer sam ju pokušala normalnim tonom upozoriti da to nesmije i da je to otrov i da može zbog toga završiti u bolnici zbog bubane buše, ali da čim se ja okrenem opet u usta, na kraju sam počela vrištati, ali i od panike šta ak je pojela, pa sam skupljala komadiće i sastavljala da vidim jesu svi komadi na broju - da sam bar malo mirnija
tvoj bar nešto radi da izgradi karijeru, moj jučer baki kaže: "daj mi novac!" :?traktorka prvotno napisa
(naravno da ga mi to nismo naučili, a i ne znam što će mu), pa je moja sestra zaključila da bi ga mogla malo poslat na trg - možda dijete "zaradi" koju paru
![]()
, iako ja mu prva ne bih dala dok mi ne kaže molim te
![]()
Mogu samo mislit kako se MM crvenio![]()
Neka mu je. Kada mi je rekao nisam se mogla prestat smijat pol sata, i sad me lovi smijeh....
Lovro isto ima dres od repke, na leđima mu piše "pršo", a tako inače zovu MM-a radi prezimena. Kada je tekma se oblači, a kada ga vidi na štriku, skida ga da bi "vijao".
tu smo dakle iskoristila bi ga za par kunicatraktorka prvotno napisa
![]()
dok ja napišem post skupila se i ekipa :D
Nina da nakon svega nije ni čudo , al bolje provjeriti nego se poslje gristi
MB a kako tvoji pačići?![]()
S kim da budem aktivnaModesty Blaze prvotno napisa
![]()
Od jutros se niti jedna nije javila...a ja bila vani do maloprije!
traktorka prvotno napisa
![]()
al imaš pravo, Modesty se nema što javljati po tom pitanju![]()
![]()
Mateo nema od repke već dinamov baš mi je zgodan ala Šokota![]()
MIAL kako djeca čitam da je Kala aktivna, kad če u vrtić
Moji "pačići" se razvijaju u pravu mafiju. Od "Baka počinješ ljutiti" (upozorenje) do "mama daj 3 kune".
A da ne spominjem novu igru. Stavit buraza u kamion i onda ga furati po stanu do prvog zida.
Ili ga iskipati i onda "ups"![]()
Nemam pojma od kuda im tolko energije.Jučer smo cijele dane bili s njima vani i jedva da su išli spavati.
Sad vam dajem puse i baj baj moram po njih dok je još sunce (jer sutra bu snijeg)
MODESTYmojsimpa su njima nikad nije dosadno ekipa su
ja sam skužila da se mi stalno čudimo otkud patriku toliko energije, a nisam ni sama skužila da je sad kad je toplije počeo piti bar 1 čitavu flašicu dnevno multivitamniskog soka ((kršitelj koda)ovog), pa ti vidi.
Onda ga treba ić van istrčati ko malog cucka jer ako mu se nataloži te energije, pretvara se u negativnu koju nije potrošio i onda se čudimo agresivnim, histeričnim i inim ispadima, a dijete je SAMO trebalo izvest u šetnju.
Tako da smo MM i ja odlučili, bar dok je lijepo vrijeme, da se po njega u vrtić ne ide prije 5 (jer se ionako ne da doma :/ ) jer van idu tek poslije spavanja oko pola 4 i pola sata vani na dvorištu mu nije dosta da se najurca, a mi kad dođemo doma osim što bi pali u krevet od umora (ja pogotovo), nemamo ni vremena jer treba nešto i jest i tako dalje............
sutra idemo na kontrolu pa se nadam da od srijede normalno kreće.NINA80 prvotno napisa
joj nemojte mi o energiji . . .
zabranila sam doma bilo kakve napitke osim vode, slatko u jako malim količinama, po mogučnosti nikakvim jer ta energija je definitivno negativna za obe. ona nema mira ni sekunde i normalno da se šljive skupljaju, a moji živci sve tanji i tanji.
jučer je tako skakala po krevetu i nemam pojma kako opala i to na leđa tako da je glavom zveknula o hranilicu, a jedna noga ostala na krevetu, a druga zveknula po staklenom stoliću. s l e d i l a sam se ! ! !![]()
a nemoj , pazi, siđi dole i sl ne pali![]()
Evo nabrzinu par sličica za rođendana:
http://public.fotki.com/Tockica/nove...icture154.html
http://public.fotki.com/Tockica/nove...icture165.html
http://public.fotki.com/Tockica/nove...icture149.html
joj slatkica mala...Točkica prvotno napisa
ivan je od danas opet u vrtiću, i još nije došao doma, prvo je bio vani na dvorištu a sad se neda od bake
čim krene lijepo vrijeme to su drame za oidlazak kući
malo sam :/ jer ga cijeli dan ne vidim, dobro, bila sam s njim na dvorištu i malo kod bake ali nije to to
jučer smo bili na bundeku a danas lu i ja u maksimiru sa jesenskim mamicama i bebačima
kakav krasan dan, dišem punim plućima...
pa ne mogu vjerovati d aće opet tako zahladiti :shock:![]()
baš jeTočkica prvotno napisa
![]()
a torta je velika i lijepa
Točk, Lea je baš narasla, prava je velika cura![]()
Torta je vrlo slična našoj, samo što smo mi imali Spajdića![]()
Tock,bas je slatka,a jeli ostalo torte?![]()
Ajna je sinoc dobila dosta robice od mojih roditelja,sve super komadi,kao da sam ja birala,a sinoc je i izjavila "Neno,ja i mama smo rode"![]()
Danas je cijeli dan bila sa svekijima na vikendici i zaspala je oko 17 i 30h,nadam se da necemo morati festati do kasna.
Lovreza krepati
![]()
svima,boli me glava za poludit,pa idem
nemam vremena, ali uplodala sam samo 2 sličice pa pogledajte