Pokazuje rezultate 1 do 50 od 186

Tema: Skidanje tjemenice-kako?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Točka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Podižem ovo jer se nikako ne mogu riješiti tjemenice.
    Bebi od 2,5 mjeseca perem kosu redovito (svaki dan) Mustelinim šamponom protiv tjemenice. S time da beba tjemenicu nije imala samo po glavi nego i po čelu :shock: Čelo smo riješili ali glavu nikako već tjednima.
    Bolje je...toga je bilo za nepovjerovat koliko.

Ali...opet mu se spušta na čelo te mu se sada zacrvenila i koža kod uha (zalisci). Ne znam kaj da radim. Pedijatra sam već u nekoliko navrata pitala, on odmahuje rukom i veli proći će samo od sebe.
    To na čelu i licu su kao mali crveni prištići i peruta se.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Draga mama evo i ja imam drugo dijete curicu i ima tjemenice al ujutro namažeš tjeme baby uljem a navečer je kupaš i češljićem češljaš unatrag a one ljuskice će malo po malo odlaziti..tako sam radila sa prvim djetetom tako ću i sad sa malenom.

abeja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Mi koristimo mustellin sampon i kremu, ali stalno se vraca (beba ima 2.5 mj), ali kako se koza ljusti tako ispadaju i pramenovi kose i sad je skoro celav... je to normalno da mu tako ispada kosa??

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj abeja prvotno napisa Vidi poruku
    Mi koristimo mustellin sampon i kremu, ali stalno se vraca (beba ima 2.5 mj), ali kako se koza ljusti tako ispadaju i pramenovi kose i sad je skoro celav... je to normalno da mu tako ispada kosa??
    Je.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •