Pokazuje rezultate 1 do 50 od 186

Tema: Skidanje tjemenice-kako?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vindira avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj tinaka prvotno napisa Vidi poruku
    Nama pomaže jedino svakodnevno pranje Mustelinim šamponom, ako preskočimo samo jedan dan, već mu se na glavi pojavljuju ranice. Katastrofa.
    a pereš mu s tim za tjemenice? Mene zanima dal ga slobodno koristimo svaki put kad peremo kosicu.Jer smo se riješili tjemenica,a poslije pranja tim šamponom mu je kosica prekrasna,lepršava,mekana i mirisna.A i mislim si da ga potrošim da mu rok trajanja ne prođe.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj vindira prvotno napisa Vidi poruku
    a pereš mu s tim za tjemenice? Mene zanima dal ga slobodno koristimo svaki put kad peremo kosicu.Jer smo se riješili tjemenica,a poslije pranja tim šamponom mu je kosica prekrasna,lepršava,mekana i mirisna.A i mislim si da ga potrošim da mu rok trajanja ne prođe.
    Mi smo taj šampon od Mustele koristili svaki put za pranje kose (jednom tjedno) dok ga nismo potrošili, a trajao nam je bome dugo, nekih 9-10 mjeseci. Tjemenice nikad nije bilo, osim nešto sitno na početku.

Sad smo za drugu bebu kupili šampon protiv tjemenice A-derma. Učinkovit je, ali njega smo koristili samo par puta kad bi se tjemenica pojavila. Ova pjena se nakon nanošenja ostavlja 5 minuta da djeluje pa mi baš i ne izgleda prikladna za svako pranje kose.

svjetlar avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mojoj bebi je pomoglo maslinovo ulje.Staviš na kosicu i pričekaš par minuta.Pročešljaš više puta sa češljićem i vidit češ kako skida.Kasnije opereš kosicu sa šamponom.Ja sam to jedan put napravila i više mu se nije pojavilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •