-
Žužy, moj je isto imao tjemenjaču, al niej mu se odmah javila prve mjesece nego tek negdje od 3. mjeseca života i tad je bilo dosta kad se javila. Ja sam to rješavala na način da bi mu prije svakog kupanja umasirala na mjesta gdje ima tjemenjače bademovog ulja (jer ga imam dosta, ostalo od trudnoće, a može se i sa maslinovim ili baby uljem), to malo prstima utrljavala, pa češljom (njegovim) lagano skidala i ono što bi ostalo na češlju, skidala sa češlja i ponavljala tako nekoliko puta, onda bi ga smočila za kupanje i na glavu stavila mustelin šampon baš za skidanje tjemenjače (to sam dobila na jednom tečaju kad sam išla u trudnoći , inače ne bi ni znala za njega), protrljala malo i nakon toga isprala čistom vodom. I nakon takvog tretmana bi mu bilo manje, ali nakon dva dana bi se ponovo dosta stvorilo kao da mu nisam čistila prije dva dana. Međutim s vremenom je počela se sve manje stvarati i sad je skoro pa nema, još samo malo na nekim mjestima. Al to se od kosice i ne vidi.
I nemoj mu na suho to skidati (napisala si dok dojiš da prčkaš), obavezno namoči uljem koje koristiš.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma