magriz, idem u biomarin..nakako su mi legle cure i osjećam se dobro u salonu..za dva tjedna dobivaju LPG - eh, a to tek moram probati..
magriz, idem u biomarin..nakako su mi legle cure i osjećam se dobro u salonu..za dva tjedna dobivaju LPG - eh, a to tek moram probati..
zvjerka može please stranica od dotičnog salona u Gajnicama![]()
Guglala sam al' niš' ne pronalazim, samo adresu, vlasnicu i nešto općenito :/
ne znam koliko je dozovljeno...nadam se da jest. evo linkaAnita-AZ prvotno napisa
http://www.forum.hr/showthread.php?t=217047
anne, evo podataka
Welness Centar Martina
Gajnice lovački put 1a.
Tel: 01/3455-565
Mob: 098 398-636
www.kozmetickisalonmartina.hr
zvjerkice![]()
Lane, javi se! Čini mi se da ti znaš dosta o cijeloj priči, a i salone u kojima se dobro radi. Jedino sto je meni V.Gorica daleko, a i Gajnice.
Pitanje- znaš li neki u Dubravi, Maksimir, Sesvete, Centar- da dobro rade, znaju sloziti combo i da su povoljni?
Naravno, ako netko drugi zna, neka se slobodno uključi.![]()
Znam sta ima skoro svaki salon u gradu Zagrebu i sire, ali za preporuciti ih je ne vise od 20. Navedi sto te tocno zanima pa cu ti na pp preporuciti. I nije uopce problem, dapace, posto sam u tome s poslom vidim i cujem svasta tako da sa zadovoljstvom preporucam neki kvalitetan salon.
Da li smijem javno navoditi podatke salona a da se ne shvati kao reklama. Niti jedan nije moj, ali ih sa puno njih suradjujem pa ne znam kako stvari stoje u takvim slucajevima. Ak nista drugo svima cu na pp.
Sanela-Naja ajd pliz javi kada dodje LPG u Biomarin kakve su cijene.
lane i meni molim na pp za područje centra, medveščaka, maksimira
I meni molim pp za isto područje.maxi prvotno napisa
![]()
Zanima me anticelulitni program, ali i klasični - čišćenje, masaža, drenaža... Ukratko, da su profesionalni i pouzdani.
Jučer odradih 2. tretman body formerom (elektrostimulacija mišića), pa evo dojmova.
Kad je pustila tu struju, to je lagano titralo i bilo neugodno i neobično i prva pomisao mi je bila da nema šanse da to izdržim i radim. No, to je bio samo početak. Onda je pojačala. Mišić sam od sebe poskoči i vrati se. Huh, čudno. Moram priznati da ma koliko bilo čudno, privikneš se za svega minutu i već komotno možeš pojačati. I tako mišići skakuču precizno u tom ritmu i onda se negdje na pola promjeni program (ima za tonifikaciju mišića, limfnu drenažu i uklanjanje masnoće) koji je drugačiji, a i jači.
Prvih sam se minuta smijala samoj sebi kako odskakujem od podloge, ali rezultati su ludnica!!
Iako je to individualna stvar i otprilike je slično kao sa vježbanjem. Netko krene u teretanu i za 2 mjeseca izgleda mrak, netko vježba godinu pa se tek nešto vidi. Ovisi sve o konstituciji, tkivima mišića itd. Uglavnom, ja sam već nakon prvog dana dobila prednji mišić na nogama koji je drugačije oblikovan nego inače od vježbe.
Nakon drugog puta ne vidim sad ništa jače nego prošli put, ali se da opipati, osjetim i na trbuhu da su čvrsti i na guzi (opet između ostalog na jednom djelu guze koji vježbom nisam nikad zadobila) i moram priznati da ovo stvarno funkcionira!
Mislim, nije da sam sumnjala, Bruce Lee je koristio elektrostimulaciju mišića i to se zna da funkcionira, ali da to ovako brzo ide mi je mrak!
Danas imam lagani muskufiber po stražnjem djelu bedra, a jučer kad sam uvukla trbuh, shvatila sam koliko uzak strukić žena može imati. :shock: Znači, ma koliko se ja trudila sa onim silnim trbušnjacima, nisam uspjela stvoriti dovoljno jake mišiće da izgledam tako kao kad ga uvučem sad nakon ovog.
Masnoća na trbuhu nije znatno otišla. Je, ali nedovoljno. Cjelokupno sam se smanjila (vizualno, uspoređujem slike, mjerenja jos nisam provela), ali nedovoljno.
Vidjet ćemo dalje.
Sutra imam tretman radiovalovima nakon kojeg slijede struje (ajme mučenja...). Stvarno sam nakon svega zaslužila i masažu.![]()
lane i meni molim pp za onaj u gajnicama o kojem sam pisala.
Anita, wow!!! zar se rezultati vide odmah? idem sad makar na kredu![]()
Sa ovim strujama se stvarno vidi!! Onako kako bi mi se vidjelo nakon recimo min. 2 tjedna vježbe (po 2,3x/tjedno).maxi prvotno napisa
Ali kažem, ako ste vježbale i znate koliko brzo vam se vide rezultati, tako je i sa ovim. Meni i sa vježbom ide brzo (ali ne ovako naravno), pa zato ovo funkcionira odlično!
Ja sam oduševljena! I MM isto, jučer me ispipao cijelu da provjeri čvrstoću mišića.![]()
I meni kod oxija nkon dva tretmana noge su mi se očvrstile da nemre čovjek vjerovat. Ko da sam dva tjedna intezivno vježbala.
Hehe, super!
Zvjerka, a trbuh? I kako si sad nakon vise tih tretmana, pricaaaj!
![]()
I još zaboravih napisati, na trbuhu zategnuta koža i vidno mi se smanjio špek oko bubrega i struka. Jučer me mjerili - 5 cm u struku, a tek sam na pol tretmana. A veli mi da su najbolji rezultati pri kraju tretmana.
Da skinem još 5 cm.
Anita- az,
Nemrem vjerovat pisala o trbuhu u isto vrijeme kad me pitala![]()
Anita, koja je cijena tog tretmana i da li znaš ako ga ima u Rijeci?
Ovdje, u mojem salonu kosta 140 kn. U drugim salonima je cijena (za isti tretman) od 150-250 kn.iridana2666 prvotno napisa
S obzirom da tvrtka Lah. proizvodi taj body former, pitat ću danas šeficu (čiji tata to proizvodi) da li su ga distribuirali negdje u Rijeku pa ćemo tako znati.
Javim ti večeras.
natjerale ste me![]()
danas sam bila u kozmetičkom, uplatila 12 oxija, 5 špeka, 5 algi i gratis 5 drenaža.
počinjem u petak :D
ajde curke ako imate preporuke za neki salon u dubravi molim vas da mi pošaljete na pp. Totalno ste me zarazile....
magriz,
kad ideš na špek i alge važno ti je što duže izdržati pod termo dekom.
Najmanje 30mjin, a najidealnije bi bilo 45 min.
danas sam bila prvi put - špek tretmankojeg li naziva...
dakle, teta me namazala nekim gelom od bršljana (fino miriši), zamotala u prozirnu plastičnu foliju i utoplila u termo deku... tako zamotana sam se fino saftala nekih 40ak minuta. poslije me namazala uljem od bršljana...
izmjerila sam si obujme, izvagala se i sad čekam rezultate![]()
moram priznati da je bilo sasvim ugodno i baš sam happy zbog toga...
U Rijeci ima salon Studio Heaven na Kruznoj ulici, ne znam koji broj, prosle godine sam bila kod njih i imali su Oxifat, vjerojatno ga imaju jos uvijek. Nazalost nemam broj tlelefona, ali probaj na Google-u potraziti.iridana2666 prvotno napisa
Ja moram prijaviti muskufiber trbušnih mišića kakav nisam nikad, ali nikad u životu doživjela. Prestrašno. Sama sam pretjerala. Prvo su mi stavili na nepodnošljivo, ali sam podnijela, privikla se i rekla, dajte još pojačajte. I evo mi sad.Sad se bojim ponovno ići.
Ovo je stvarno jako žestoko, jako učinkovito. Da nije tako učinkovito, nema šanse da bi išla opet i opet. Ali noge su mi prestrašno čvrste, trbuh se toliko učvrstio da više ne mogu jesti "normalne" količine hrane.Uglavnom, super. Sad još koji put i onda pravac teretana da mi to sve ne splasne.
A da je ugodno, ma stvarno nije.
Evo i moje prijave...Anita, i ja osjećam trbušne mišiće iako, imala sam i jačih muskulfibera..
meni rade samo trbuh , mislim da ću drugi put uzeti i noge ...negdje sam izgubila papirić sa prvobitnim mjerama ..nadam se da ću ga naći . baš me interesira stanje.
U subotu sam kupila badić /putujemo/i moram priznati da je promjena na trbuhu vidljiva - iako bi se tu dalo još toga napraviti..stanje u badiću može proć
![]()
eto, još 3 dana i gotova sam..
Koja je cijena tog tretmana body former?
Anita jel o njemu cijelo vrijeme pišeš da super i velikom brzinom učvršćuje mišiće?
A jel on može skinuti i masne naslage sa trbuha i guze?
Jel se u tom tretmanu primjenjuje samo aparat bez ikakvih kremica?
Kad vas čitam čini mi se presavršeno i lagano da bi bilo istinito.![]()
Sutra moram iznazivati obližnje salone i raspitati se o tretmanima!![]()
Body former je 140 kn, u mojem salonu.paws prvotno napisa
Da, on je taj o kojem pričam da učvršćuje.
Da li može skinuti masne naslage? On to čini indirektno, kao i intenzivna vježba u teretani. Ovako, sam po sebi, to ne čini, u smislu da "topi". On potiče kontrakcije mišića koji se zaista učvršćuju.
Zato oni u salonima kombiniraju sve te tretmane.
U tom tretmanu je samo taj aparat, bez krema! Kreme bi navodno smanjile vodljivost, pa se ne preporučaju.
Što se tiče područja na kojemu radi, te elektrode se mogu postaviti svakako. Meni ih postavljaju na noge (bedro), na trbuh (4 sredina, 2 sa svake strane struka), a znaju nekima staviti samo na trbuh ili se okrenu na trbuh pa na guzu samo i tako. Ovisi gdje je kome kritično.
S obzirom na dojenje meni su u mom salonu preporučili da ipak idem samo na body former, pa me sada malo mući jel će biti uspjeha samo sa tim tretmanom?
Lane, može tvoje mišljenje o tome?, hvala!
U mom salonu u Sesvetama je body former 80kn/tretman, kako je moguče da je toliko jeftinije?, a salon mi se čini skroz super!
U čemu je caka?
Anita još jedno pitanje, da li si ti dobila u salonu upute za prehranu ili jedeš normalno?
Molim i meni jedan mali pp za iste dijelove grada!maxi prvotno napisa
Anita, imaš li kakvih dobrih vijesti glede smanjenja obujma i težine ili je samo feeling, odnosno opći dojam - dobar?
Moram se izmjeriti ovih dana, kod njih su mjere, što se tiče konkretnih usporedbi.
Opći dojam! Zadovoljna sam! Razlika je očigledna, svi kuže, ne samo ja. Sad, da li je tolika da se za to isplati dati skoro 3000 kn... nisam 100% sigurna. Čini mi se da je ovo proces koji traje jer ja dalje i dalje mršavim (po kilazi, izgubila sam 3kg), a ništa posebno ne radim po tom pitanju, tako da još promatram situaciju.
Trebam ovih dana ići na tretman, ali čekam da se malo smanji bol na trbušnim mišićima. Onda ćemo opaliti mjerenje i vidjeti. Javim naravno.
ŠTo se prehrane tiče, oni govore i sugeriraju nešto kao UNdijetu. No, kako sam ja vegetarijanka (skoro makrobiotika) i jedini problem su mi slatkiši na čemu radim sama, nisam trebala nikakve upute.
paws - kod tebe je 80 kn? Ma nema cake, samo ti idi i budi sretna da je jeftinije!To je jedan od najučinkovitijih tretmana (a najjeftiniji i najneugodniji), to je sigurno.
Nakon koliko i kojih tretmana si izgubila 3kg?Anita-AZ prvotno napisa
Do sad. Postupno je odlazilo malo po malo.
A mene luuudo zanima kakvo će stanje biti kroz neko vrijeme kad više ne budeš išla na to? Što kažu oni u salonu, koliko se to može zadržati. Jer ja bi išla na to, ali ne da mi se kasnije vježbati i to održavatireko, koliku garanciju daju da se neće više vratit, bar recimo 3 mjeseca, za vrijeme ljeta
![]()
paws, daj broj tog salona u Sesvetama, povoljno je i blizu![]()
Jako mi je drago zbog tebe Anita!
No, moram se kao zaljubljenik u vježbanje nadovezati i reći jednu stvar: ljudi trebaju shvatiti da treba vježbati kontinuirano, cijele godine, radi zdravlja, a ne svake godine par puta prije ljeta. Onda bi imali rezultate cijele godine, ne bi imali problema s celulitom i imunitetom, na kraju krajeva. Ovo je samo moj savjet i preporuka
[/u]
Paws -ja ti takodjer ne bih preporucila tretmane tipa radiofrekvencije dok aktivno dojis.
Aparati za misicnu elektrostimulaciju (Body Former, Oxifat itd) su ok, ali drugo sto "agresivnije" topi masne naslage i celulit neka priceka dok ne prestanes dojiti ili barem dok se dojenje ne prorijedi pa da mozes napraviti pauzu izmedju tretmana i dojenja barem 4 - 5 sati.
Svakako nakon toga limfnu drenazu da eliminiras toksine.
annie84 slazem se s tobom glede vjezbanja, ali kod mene je masne naslage uklonila jedino radiofrekvencija u kombinaciji sa vakuumom i limfnom drenazom, a aktivno vjezbam i bavim se plesom maltene cijeli zivot. Nemam niti grama viska, stovise dobro bi mi dosla koja kilica, misici su mi definirani i cvrsti, ali mi je nakon poroda ostao slauf masnih naslaga i objesene koze i tek sam ovim tretmanima to rijesila, a vjezbam 5 dana u tjednu po sat vremena, pazim kad i kaj jedem itd.
Mislim da je idealno kombinirati aktivan zivot - vjezba ili svakodnevna setnja, bicikl ,role....sto se vec kome svidja+ zdravija prehrana + ciljani tretmani, kada je potrebno u kurama ili samo kao njega i odrzavanje postojeceg stanja.
Naravno da sve ovisi o fin. mogucnostima svakoga, ali da se to iskombinirati.
Salon u Sesvetama - Megalook je korektan , a jeftiniji su samo iz razloga sto su na periferiji grada, a ne u Zagrebu, usluga je ista.
Ja još malo pa gotova sa tretmanom. Ostalo mi 3 oxija.
Zadovoljna sam. Skinule su mi se masne naslage sa trbuha (šlaufovi) koje prije nikak nisam mogla sama riješiti. Ni jedna dijeta ni turbo vježbanje mi nije pomoglo. A kilaža možda 1-2 kg dolje. Meni su rekli da djelovanje oxija traje i slijedećih 6 mjeseci. Uglavnom ja vidim da i između tretmana šlaufovi mi se smanjuju.
koliko često si išla? koliko puta tjedno?zvjerka prvotno napisa
Imala 15 oxija i 5 špeka.
Na početku špek pa posije špeka odmah oxifat. Nakon potrošenih špeka
samo oxiifat. Ovak po prilici utorak, četvrtak subota ili nedjelja. Znači 3 x tjedno.
Imaš i bršljan gel i ulje kod nijh kupiti u salonu pa možeš se sama doma mazat i masirati.
Kak si zadovoljna tretmanom?
bila sam tek 2 puta, danas mi je treći. ne mogu reći da vidim promjene, ali se dobro osjećamno, i to je nešto...
sad sam prvo na špeku, pa alge i tek onda oxi, i na kraju limfna drenaža - sve skupa 27 tretmana - računala sam da ću negdje do polovice/kraja lipnja biti gotova
Koliko te to košta?
Magriz - Huh, pa to mi se čini povoljnije nego kod mojih.
Da li su ti stavili i koji tretman radiovalovima?
Možeš mi malo opisati što je to limfna drenaža?lane prvotno napisa
A po tvojoj ocjeni da li će biti učinka samo sa tom kombinacijom, tj. body formerom?
Još jedno pitanje!
Uz tretmane body formerom da ukombiniram savkodnevo rolanje, jel mi ide u prilog?
evo citam vas i sve me vise mamite... :/
dojim jos uvijek- preko dana ne vise toliko,ali to sve zavisi o raspolozenju moje djevojcice pa se zna desiti da nijednom tijekom dana ne pozeli ciku..a zna se desiti i da bi cijeli dan bila na ciki-jedino nocu jos uvijek intenzivno cikimo ...pa me zanima dali se smijem mazuckati kremom brsljana i opcenito blatom ? dali smijem u deku ? i dali smijem na body former?
hvala...