hej lane,jel mi mozes preporuciti dobar i povoljan salon na savici il okolici koji koristi body former ?
hej lane,jel mi mozes preporuciti dobar i povoljan salon na savici il okolici koji koristi body former ?
heh..sad sam tek skuzila...a koja je uopce razlika izmedju body formera i oxifata ?
U principu je stvar ista. Elektrostimulacija mišića je u pitanju.braziljanka prvotno napisa
Oxifat ima još nešto dodatno što zagrijava. To body former nema. No body former pak ima različite programe, za topljenje masti, za tonifikaciju mišića, limfnu drenažu.
Mislim da ne možeš pogriješiti ni sa jednim.
evo mene sa jos pitanja...
ovaj gel od brsljana ima za kupiti samo u apotekama ... ?
kolika mu je cijena..cca.. ?
dali ima jos neko ime ili se samo trazi gel od brsljana i tete odmah znaju koji je to i za koju primjenu?
na koji nacin taj gel ili blato mogu stetiti bebi kroz mlijeko?
hvala...
Bum danas pitala u salonu.
Kod nas u salonu ima za kupiti, Gel je oko 100 kn, a u ulje oko 35 kn.
a koja je razlika izmedju gela i ulja ?zvjerka prvotno napisa
koji je ucinkovitiji npr.ispod plasticne folije ?
Gel je bolji za foliju, a ulje je baš za masažu.
bas sam malo googlala i vidim da se kao porizvodjac tog gela najvise spominje samo ova tvrtka koju koristi tvoja kozmeticarka...a navodno da se vise i ne proizvodi...pa sad ne kuzim... :?zvjerka prvotno napisa
Sutra u 18h mi je prvi tretman body formera, jedva čekam, a opet me s druge strane malo strah kako ću ja reagirati na te struje!![]()
Ajde vi cure koje ste to prošle opišite osjećaj i utješite me da to nije nšta strašno![]()
paws, go for it![]()
dakle, nisam nigdje našla stare mjere , pa ništa od usporedbi..
na oko i garderobu - vidljivo je , ali niko me ne pita - da li si ti to smršala?
trbuh je puunoo bolji- npr. kada sjedim ne presavija se po hlačama - mišiće koristim za uvlačenje, a mast koju možete sa rukama obuhvatiti / valjda možete/ je bitno smanjena- još ovoliko i nestalo bi i to..
ja nisam završila sve - ukupno sam napravila 6 Bodija i 6 aroma - na trapericama vidim razliku.
Anita, kako si spomenula da si izgubila 3 kg , pomislila sam kaoja sretnica , ali to sigurno nema veze sa tretmanima - pa sam se IPAK išla izvagati - imam 2 kg MANJE- uopće nisam pazila na prehranu- šta bi bilo da jesam..
Lane, stigao je LPG u biomarin- rekle su da će biti 14+2 - 3200 kn- je li to OK cijena ..išla bih ..ajd, pusice
Sanela-Naja to je super cijena za tretmane LPG-om, inace znaju biti i oko 10.000,00 kn. Zapravo me iznenadjuje da je tak malo.
Braziljanka -razlika izmedju Body Formera i Oxifat-a je ta da Oxifat ima jos i biostimulaciju crvenim svjetlom koja dodatno zagrijava tkivo. To svi zovu Infracrvenim svjetlom, ali ono to zapravo nije jer prave IC zrake su nevidljive, npr. one na daljinskim upravljacima.
Na Savici imas salon Ivana u sklopu trznice na 1.katu koji ima misicnu elektrostimulaciju sa nekoliko programa za drenazu, tonifikaciju,anticelulitnu itd., uz to imaju i limfnu drenazu, vakuum.
Za termodekau bas ne znam, ja ne bih isla za vrijeme dojenja, ona generalno zagrijava tijelo i podize cirkulaciju, ja je ni inace bas ne ljubim, mislim da nije najzdravija stvar.
Sorry paws, evo link koji najjednostavmije opisuje djelovanje i svrhu limfne drenaze:
http://www.zena.hr/clanak.aspx?id=585
Rucna je bolja jer je detaljnja, ali je jako tesko naci nekoga tko zna napraviti dobru i ispravnu limfnu drenazu rukama, stoga je dobro otici na aparativnu - uvuces se u posebno odjelce do struka i aparat sam radi limfnu drenazu na principu upuhivanja zracnih komora unutar tog odijela i onda one svojim pritiskom imitiraju pokrete rucne limfne drenaze.
Kod razbijanja celulita i masnih naslaga otpadne tvari se nakupljaju u medjustanicnim prostorima pa ih treba drenazom eliminirati iz tijela(putem mokracnog sustava), zato je uobicajeno da se nakon limfne drenaze pojacano mokri. U svakom slucaju, to je super stvar jer djeluje na puno stavri, a opcenito je jako zdrava za organizam jer prvenstveno sluzi za dobru detoksikaciju organizma.
Imate li nekoga za preporučiti, ali da je zaista, zaista iskusan u ručnoj drenaži?
Dakle privatno, u salonu, u bolnici... ja sam se informirala na par mjesta, ali nije mi ulilo povjerenje.
Jel može preporuka za neki salon u Zadru? (ako uopće ima, jer ja sam nazvala hrpu salona, i nitko nije imao ništa slično :/ )
Danas sam bila pa me teta poslala ipak prvo na tretman, zaboravila sam kak se zove, namazala me sa soli, zamotala u foliju i 40min saftanja ispod termo deke.
Rekla je da će mi to super izvući vodu i da od sljedečeg puta krečemo na 8x body former.
danas sam završila sa bršljanom i od ponedjeljka kombiniram alge i oxi (svaki drugi dan naizmjence). lakša sam 1 kg, ali promjena na trbuhu je vidljiva (ili ja to tako silno želim). još je mlohav i lelujav, ima viška kože (kao i mastif), ali je ravniji
i osjećam se super :D
cure hvala vam za input![]()
Vec duze citam o oxifatu. Tako sam sretna sto vidim da ima rezultata kod vas svih. Nadam se da ce i meni upaliti da se rijesim tih 4-5 kg viska. Jos kad bih pronasla neki pouzdani salon, bilo bi super... Daleko su mi Sesvete i Gajnice... Drzite mi fige da nadem nekaj.
Pozdrav svima
Cure ja gotova sa tretmanima. još mi jedan oxi ostao. Bilo bi dobro da mogu još 5 tretmana uzeti ali... muž mi na terenu a nema mi klince ko čuvati :/
Ovak skinula 7 cm u struku i šlaofovi oko trbuha se otoplili, što mi je bio i cilj. Kilaža možda sam skinula 2 kg. Uglavnom ja zadovoljna.
evo nakon malo kontanja,ja sam se ipak upisala na fitnes prosli tjedan..(neka moje spravice doma i dalje skupljaju prasinu,a ja cu za koristenje istih radije placati drugima-kako kaze mm-ali je to zbilja jedini nacin da se pokrenem..)
na mrsavljenju pomocu elektroda sam bila prije cca 5-6 god (ako sam tada uopce to i trebala,ali dobro...) i imala strasno neugodno iskustvo...tako da sam se ovaj puta ipak odlucila na onaj duzi put ...
![]()
Zvjerka, cestitam, to je super rezultat, sada ga samo "cuvaj"![]()
Braziljanka - sretno i da dugi put traje sto krace. Vjezbanje je mrak, kako za tijelo, tako i za dusu.
Ja sam nakon vjezbanja kao na Apaurinima i to mi je najdrazi dio vjezbe.
Cure hvala,
Krećem na rolanje navečer, sad me MM pušta jer je vani dan.
I na dijetu da skinem 5 kg. I onda bum kaj manekenka.
Obzirom da imam proširene vene, ograničen mi je izbor anticelulitnih tretmana, pa sam se odlučila za dobru, staru, dugotrajnu (milim na to da treba više ići), provjerenu masažu.
Krećem krajem 5.-tog mjeseca ali nema veze i tako je to za moju dušu pa tek onda tijelo![]()
Što se tiče kilica ja to sređujem na način da prestanem jesti kolače i kruh (osim uz doručak). Uz malo discipline vide se obično i rezultati. A kad se još 2-3 puta ubacim na solarij, sav eventualno zaostali celulitis se više neće tako jako vidjeti![]()
Javim se sa rezultatima.
podižem da vidim kako ide![]()
Anita, jesi se mjerila?
Joj, nisam se još mjerila, ali fakat sam smršavila. Danas mi je tata rekao da mu više nisam lijepa ovako, kad nisam bucmasta. :/
Ma, tko ga šiša! Važno da se ja super osjećam, a da, super mi je!
Mjere javim.
![]()
sad ću se i ja malo hvalit![]()
odradila sam špek, 2x alge, ali od njih odustajem jer mi je 2x već pozlilo nakon termo deke, a tijelo mi je totalno užareno nakon algi i skroz crveno.
nmo, iza mene su i 4 oxija. još 8 oxija i limfne drenaže...
mjerim 2cm manje u struku i iznad pupka. a trbuh više nije onako namreškan i lelujav...
uz to sam promijenila frizuru i boju kose (vele mi na poslu da sam kao curetak) i obukla ružičasto/narančastu tuniku preko starih traperica - baš se osjećam dobro :D
još moram skinuti 5kg i biti ću super
Anita-AZ i magriz super :D radujem se kao da i ja idem.
Bila sam pomalo skeptična kad sam u početku čitala o svemu tom.
Ja bih rado ali mi je to fakat skupo, a i pitanje da li bih uspjela s tako malo tretmana išta uspjeti :/
Je ima efekta. Danas ujutro nadudno stajem na vagu i jako ugodno sam se iznenadila. Zdebljala sam se 2 kg.
Ali i dalje u stuku nisam ni grama sala dobila. A tretmane sam prije 2 -3 tjedna završila.
Možda mi se vaga pokvarila.
Joj super cure, bas mi je lijepo citati da imate rezultate.
Magriz - ni nemoj vise ici u termodeku. Ja je mrzim iz dna duse i mislim da je stetna za organizam radi tog generalnog zagrijavanja i podizanja cirkulacije, mislim da je to preveliko opterecenje za tijelo.
Sto se kilaze tice, od svih tih tretmana se u principu ne mrsavi nego se oblikuje tijelo, regulira obujam, tak da i ako dobis koju kilicu tijelo jos uvijek dobro izgleda.
Ja sam sebi super sve više i više. 8) Mogu čak i pojesti cijeli pravi ručak, a nakon toga ne izgledati kao trudnica!!Iako se nekako spontano dogodilo da ni ne jedem puno kao prije jer trbušni mišići stežu.
Mjere su po minus 2 cm svaka noga, 3,4 cm guza, trbuh isto nešto malo po cm (ali se vidi puno). Kile do sada 3,5 kg i mršavim dalje. Ne mogu baš pričati u onim omjerima od 5,10 cm kako sam čula. Ali trbušne mjere mi ni nisu bitne jer s njim mogu svašta raditi.. (uvući, izvući), pa nakupi se vode, koliko sam jela taj dan itd...
Dobila sam gratis još struja i jedan rf. Sad sam na strujama za guzu, a probali su mi staviti i na trbuh (inače se to ne radi) istovremeno i ide, pa eto. Još 4,5 toga i ja mislim da sam gotova i zadovoljna.
Suština svega je da je sad bitno da krenem vježbati i smršavim još par kg kako mi se ne bi prelako dogodilo da se vratim na staro.
Uglavnom, ovaj godišnji servis je bio vrlo isplativ.
E da.. čini mi se da su tretmani radiovalovima jako učinkoviti! RAdila mi je rf kod koljena i stvarno je otišlo s tog mjesta. Isto tako, tanje strijice su nešto manje uočljive, a koža zategnutija. Jedini minus je što je to najskuplji tretman (400 kn), pa nisam htjela automatski uzeti 5,6 komada da probam kad ove struje deru žestoko. Odlično rade (iako svaki put kad me prikopčaju pitam se... zašto to radim, neću više, užasno je i onda se priviknem).
Cure, jel može info, koliko je realna cijena limfne drenaže? Jel 90 kn puno? (ne za ručnu, nego onu drugu)
To je normalna cijena L.drenaze. Obicno je izmedju 80 - 100 kn za 45 minuta.
Mislim da je meni žena rekla da je to cijena za 20 minuta :?
Paws, već je prošlo dosta vremena, reci nam, kakvi su rezultati? Koliko traje jedan tretman, što oni tamo još nude i je li gužva?paws prvotno napisa
To je puno previse.ninaXY prvotno napisa
Dugo se već nije pisalo.
Cure kak su prošli tretmani?
Cure zna li tko što se nudi na trešnjevci, zanimaju me radiovalovi, oxifat ili body former-elektrostimulacija :D
![]()
lane vidim da se snalaziš u tim "vodama" pa da te pitam
znaš li možda koji dobar salon u Splitu ili možda na Hvaru?
trebala bi skinuti najviše 5kg ali mi je to sve u guzicama i bokovima
trbuha nemam ali je gnjecav a za vježbanje sam prelijena
pa mi se ovo o čemu pišete čini idealnim
I ja razmišlajm o nekakvom špek paket-aranžmanu.
Jel' ima tko iskustva (lane?) ili je čuo za Power Plate?
Vježbale vi ili otišle na ove tretmane, stvari su jednako dugo trajne.
Što bi značilo... ako ne mislite nikad ne početi vježbati, onda je šteta baciti lovu da izgledate dobro par mjeseci.
A i neće se dogoditi veeeeliko, preveliko čudo. Skinut ćete možda 2 kg.. i par cm-a... i biti čvrste (ako radit elektrostimulaciju mišića), ali to će trajati isto kao da ste vježbale 8 mjeseci i onda prestale.
Ja sam jako zadovoljna postignutim, ali sad dalje radim u teretani da sredim stvar do kraja.
Izgubiti baš masnoću je težak i mukotrpan posao koji iziskuje vrijeme, promjenu prehrane i puno vježbe. NA tretmanima se više izgubi voda...
pitanje...............koliko max obujma na trbuhu ti mogu skinuti.........
Par cm ide dolje....
I mišićna masa ti pomaže da ti je bazalni metabolizam viši, što je super stvar.
Vodu izgubiš.
I to je to. Super, ali treba dalje održavati.
ma pitam u biti zbog moje mame........nema bas puno celulita ali ima dosta sala i to pretezno na trbuhu.......onako cca 7-8 mjesec trudnoce...noge i ruke su ok ali taj trbuh svim dijetama nikako nije isao dole mozda par cm 3,4 cm max pa se pitam dali je to za nju i ima li tih tretmana oxifata i u rijeckim salonima
Ja sam ovo proljeće bila na oxifatu, skinula dosta cm u struku.
E sad stjecajem oklnosti 3 tjedna svako jutro išla sam na medicinsku gimnastiku radi kralješnice. Nije bilo mišića kojeg nisam osjetila. A kaj je najbolje to sve možeš izvoditi i doma. Nakon dva tjedna noge, trbuh, leđa zategnuti, ma milina. Jednom je fizioteraput stajao poktaj mene i ispravljao me u vježbama i rastezao do maksimuma :shock: . Mislim da sam nakon toga izgubila 1 kg od napora i muke. I te vježbe su ustvari kombinacija istezanja, pilatesa, joge, i vježba za trbušne i leđne mišiće.
Da svako odradi 20-30 min nekakvih aerobnih aktivnosti i prođe ove vježbe koje sam ja radila za 2 mj. svi bi bili fit.
Evo danas nakon 3mj. pauze namjeravam ponovo vježbat![]()
bok, možeš li mi reći u kojem si salonu bila na tretmanima(pretpostavljam u Zagrebu) i koju si točno kombinaciju tretmana radila.Anita-AZ prvotno napisa
Ja sam se raspitala za tretman radiovalovima u klinici Poliderma, tamo je jedan tretman 1000-1500kn, UŽAS!!!!
u kojem salonu si išla na tretmane i u kojem graduzvjerka prvotno napisa
evo ja malo podižem , jer sam se naručila u slimming club na pregled za oxyfat. još isključivo dojim, ali mogu se izdojit pa je bebe miran. i nadam se uspjehu kao i svi vi![]()
Tučica (susjeda) - gdje si išla na oxifat ? :?
Zvjerka - kako dugu su se rezultati nakon Oxija održali?