-
Bijela dijeta
Molim vas, drage moje, je li koja od vas ikad čula za "bijelu dijetu". Mama MD-a ima nekakvih problema sa stolicom i liječnik joj je preporučio bijelu dijetu, no nitko joj nije objasnio što to je.
Malo sam googlala, no slabo.
Što vi znate???
tnx
-
moj tata je nedavno bio iato na toj bijeloj dijeti pa smo ga zezali stalno,šta smije šta ne smije. Nezanam ti točno nego što mi je rekao tata-ne smije jesti ništa što bi moglo obojati stolicu-crno vino ,cikla, borobnice,ribizli... Znam da sam ga vidjela da je jeo uglavnom rižu i paštu i kruh, a koje još namirnica smiješ to ti ne bih znala reći.
Nisam baš bila puno od pomoći...valjda još tko zna...
-
bijela dijeta=bijela hrana. pašta, bijela(ne integralna) riža, bijeli kruh, mlijeko, jogurt, maslac, vrhnje, bijeli (svježi) sir. nije baš neki izbor. ja sam bila na toj dijeti zbog pretraga krvarenja. uglavnom sam jela paštu sa sirom ili vrhnjem. pila puno jogurta. čak mislim da ništa od voće i povrća se ne može jesti, ali me nemoj držati za riječ
-
Hvala. Ma nešto malo sam našla i na netu. Pretpostavila sam da je to vezano uz "bijelu" hranu pa sam na Plivinim stranicama našta nekakvu dijeticu koja liči na to.
Ma, svašta će još oni izmisliti
-
zar može biti ovakva dijeta....meni ovakav meni izgleda savršen....
-
ako ti odgovara ... zašto ne
-
meni nije jasan liječnik koji pacijentu preporuči "bijelu dijetu", ili crnu zelenu, bilokakvu, i onda ne objasni detalje, ni zašto, ni kako, ni koja je svrha toga :? :?
-
Ni meni. Žena došla kući s upitnikom iznad glave velikim k'o Eifellov toranj. A eto, postoji internet pa :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma