Najviše od svega sam ozlojađena definitivnom činjenicom da ako se zaista kako treba posvetim djeci - za mene ostane malo ili ništa. A ako se ne posvetim djeci koliko im treba.. zašto ih imam? Da netko drugi provodi vrijeme s njima, a ja ubirem plodove prekrasnih osmijeha i zagrljaja željnih mame?Draga Marpesia, ne bih e složila s ovim. Ne mislim da ćeš istraumatizirati djecu, ako ih pustiš na sat-dva par puta baki, djedu ili mm-u. Djeci treba zadovoljna majka, a ne mama patnica. U životu je potreban balans, tako da je i tebi, kao i svima nama, potrebno vrijeme samo za sebe. Nećeš djeci time ništa oduzei, dapače. 24-satno bavljenje nosićima, pelenama, brigom oko rane, pa da ne bii palo, pa odgojiti kako treba može dovesti do frustracija, pitnjan tipa: što je meni ovo trebalo; ja se žrtvujem za njih, a oni prosipaju hranu po podu.. ai onaj mm je za ništa..itd.itd. Iz iskustva, neće se ništa dogoditi ako ih malo ostaviš nekom drugom, jedino ćeš se osjećat bolje, pa će ti nakon pola sata falit, pa ćeš biti radosna čim ih vidiš. Ja to iz iskustva