-
zubar
molim vas,..trebam otići kod zubara ali neznam smijem li oprimiti injekciju koju oni daju kad popravljaju zube,....dojima pa me zanimalo,..hvala
-
Nadam se da će ti se savjetnice javiti...
Kad sam trebala kod zubara, zvala SOS i rekli da smijem.
Zubarica je rekla da bi bilo dobro da dva sata nakon injekcije izdojim i bacim, ali da vjerojatno nema problema.
Meni na kraju nije bilo potrebno, odnosno odlučila sam se na popravak bez injekcije.
A tebi... sretno!
-
Moj savjet ti je da svakako odeš do stomatologa - što više čekaš više ima posla. A sada ti stvarno možda niti ne treba anetezija.
Što se tiče dojenja - mislim da ti je najpametnije pitati stomatologa jer jedino on zna koje anestezije koristi.
Inače ja sam sestra i radila sam kod jedne stomatologice. Mi smo dojiljama i trudnicama davale anesteziju, ako je trebalo (dječju kako smo ju zvale) bez adrenalina.
Samo hrabro i sretno
-
ja sam na početku trudnoće popravila 4 zuba i sve pod tom lokalnom anesrtezijom i stomatolog i ginekolog rekli da ne smeta bebi..pa valjda ne smeta ni sad...
raspitaj se još..
-
smiješ primiti anesteziju (tako je meni rekao pedijatar, ginekolog i stomatolog), ali ipak napomeni stomatologu da dojiš
moja frendica je tijekom dojenja i vadila i popravljala zub i sve je bilo ok
-
Osoblje foruma
napomeni stomatologu da dojiš zbog doze anestetika i sve će biti ok
-
ja popravljala pod anestezijom (veći zahvat) i vađenje odradila prije tri tjedna. Pitala, rekoše, nema brige..
Ali, moj je sisavac jako veliki
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma