-
Vrticka zimovanja i ljetovanja
L ide u mjesovitu sportsku grupu 4-7 godina i njihove tete organiziraju zimovanja i ljetovanja za svu djecu bez obzira na godine.
Moja curka za zimovanja nije bila zaintereserina no vec je prosle godine pokazala zelju za ljetovanjem. Zimski sportovi ju ne privlace, nije zimski tip
. S obzirom da do proslog ljeta nije nikada ostajala nigdje spavati uspjela sam ju brzo odgovoriti. No proslo ljeto je ostala s bakom 5 dana na moru i to je proslo odlicno. I ona i baka su bile spremne na to.
Sad se njena grupa vratila sa zimovanja i izvjesen je papir za ljetovanje na Rabu (San Marino). Bili su tamo i prosle godine.
I vec tjedan dana imamo pregovaranja oko toga , ona zeli ici , a MM i ja nismo za to.
Jednostavno milsimo da u vrtickoj dobi nema potrebe za takvim izazovima.
Sto vi mislite o tome ? Ne sjecam se da sam u knjigama o odgoju djece nasla nesto o tome. Bas me zanima sto strucnjaci o tome kazu. Da li je vrticka dob prerana za tako daleke puteve. Mozda netko ima kakav link o tome.
Ona tu svoju zelju jako dobro artikulira. Mama ja jako zelim ici, meni ce tamo biti prekrasno. Ja više ne znam što da joj kažem, a sad sam počela i razmišljati da li sam u pravu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma