Osobno mislim da je velika razlika izmedju lovaca na divljac (pretpostavljam da svi lovci imaju neki osjecaj zadovoljstva kad odstrijele zivotinju) i "lovaca" na macke. Iako ni o prvima, osobno, nemam dobro misljenje.
I ovo je sasvim neka treca kategorija. Ljudi sa sela, koji drze zivotinje i zbog mesa, na ubijanje tih zivotinja svakako gledaju drugacije nego mi iz grada (moja teta se udala na selo i dan danas place kad u dvoristu muzeva obitelj kolje kozlice, janjad, telad).moj did je čovjek s kamena. čovjek koji je se hranio od teladi i inih koljuć ih golim rukama uz pomoć nešto alata.
No ako djed s kamena nalazi zadovoljstvo u tome sto ubija zivotinju vece od zadovoljstva sto ima sto jesti (a ja to nisam skuzila iz napisanog), meni to ne bi bilo prihvatljivo.
A zadnje, ovo:
je nesto sto je meni neprihvatljivo i ne znam tko je u tom trenutku imao veci problem, onaj tko je trazio takvo sto ili onaj drugi koji je iz ljubavi tamanio macke.kad mu je djed za ljubav i na njegovu molbu potamanio seoske okolne mačke