Evo da i ja kazem koju : rodila 31.08.2003.
Dojmovi : sestre ua bebe su savrsene ,pogotovo sestra Vera koja je dvije noci skoro presjedila pored mene dok Matija nije uspjesno prosisao...
Sestre za nas su isto ok , savim ok.
Porodio me je dr.Kalajzic, i njegov tim...kulturan, vjerujte u takvoj situaciji
i to Vam znaci.Cak sam razmisljala da mu nesto posaljem kad ono..obzirom da sam prvorotka obvezno mi je radjena epiziotomija i dr.me je zasio s tzv.resorbirajucim koncem, kad ono 2-3 tjedna ja ne mogu sjest, leci al konci nikud...
Ne mogu Vam objasnit smrad i zatezanje...otisla ja kod Dr.Lausin da ona to malo pogleda zasto ti konci se ne otapaju kad ono on mene zasio koncima koji se moraju vaditi u roku od tri do pet dana...
I tako je ona meni to vadila punih 15 min.Ne moram vam ni reci kako je to boljelo ,peklo da sam psovala ko vrag.
Na porodu nisam suzu pustila al ovo je bilo stvarno grozno.Da bi mi Lausinka poslije rekla da je KBO dobila navodno kontigent takvih konaca
i dok ih ne potrose nema nista...
E sad se postavlja pitanje kako on nije razlikovao te konce od onih drugih????

Klistir pod moras, brijanje u stilu na suhoooo,al babice su bile stvarno okkk, imala sam ih cak tri jer sam bila sama i bilo je dobro.
Hrana je opaka, ali vjerujte osoblje je stvarno bilo ok.Tusevi i to sve skupa je za izdržati al vjerujte ta tri dana se to moze sve izdrzati.Cak ne trecem katu gdje sam bila ja su bili novi tusevi...