:D Zaista smo iznenađeni vidjevši koliko ima pokuda na rodilište u Osijeku što upućuje na zaključak da su sva iskustva i opisi iskustava subjektivni. Mi imamo suprotna iskustva. Obišli smo neka rodilišta u HR i Postojnu SLO radi poroda u vodi i odlučili se za Osijek i to je bio prvi porod u vodi u Osijeku, dali smo mi imali izuzetno pozitivna iskustva zato što smo bili prvi ili su oni uistinu bili toliko ljubazni? (pretpostavljamo da baš svi ne mogu glumiti ljubaznost.)Bébé prvotno napisa
Zahvalni smo ekipi na čelu sa dr Habekom.
Smatramo da morate doći na porod pripremljeni i dovoljno educirani kako bi znali što vas očekuje jer u drugim slučajevima svi drugi su krivi.
Kao što znamo porod je prirodna pojava gdje babica i doktor samo pomažu pri porodu a priroda čini svoje.
Za rodilje je najvažnije da budu opuštene (tada im je i cerviks opušten - porod teče lakše) a u drugom porođajnom dobu naputak je da uživate zbog finih hormona i njihovog djelovanja i cijelo vrijeme mislite na dijete jer njemu je ipak najteže.
Ako se usredotočite na to kako vas je tko pogledao propustiti ćete sve pozitivne strane poroda.
Što se tiče čistoće mi smo vrlo zahtjevni i nismo imali primjedbi.