-
barokomora
trebala bih kontakt za barokomore u zagrebu i trebala bih cijene
-
Poliklinika za baromedicinu OXY - Podružnica ZAGREB
Avenija G. Šuška 6, KB Dubrava
10 000 Zagreb
tel: +385 (0)1 290 23 00
fax: +385 (0)1 290 37 23
e-mail:poliklinika.zg@oxy.hr
Za hitne intervencije izvan radnog vremena
mob. telefon: 091 501 55 56
više na :www.oxy.hr
-
jer mozda znas cijene? jesu radili sa autistima?
-
KOliko je meni poznato (od prije par godina) oni imaju komoru u koju pacijent ulazi sam - mislim da je to s autistima neizvedivo. Pula ili Split imaju komore u koje može ući više ljudi (namijenjene su roniocima).
-
dajte mi neko isceprkajte cijene, kod nas je jedan odlazak u barokomoru 125 eura a trebam 1 ili 2 serije od 40 komada (znaci 6000 za jednu kuru)
-
Ne znam da li je to točno, ali ja sam čula da je jedan ulazak u barokomoru oko 500 kuna.
-
Evo iz prve ruke - liječila sam se u barokomori (Oxy) u Zg prije nešto manje od godinu dana.
480 kn je jedan ulazak, može se platiti i na rate, a za gotovinu daju 5% popusta. Plaća se nakon cijele serije terapija, znači ništa unaprijed, a pregled kod njihovog liječnika je, ako se dobro sjećam, oko 200kn. Taj pregled je obavezan, a na njega je potrebno donijeti sve nalaze + friški ekg i snimku srca i pluća, a onda on odredi koliko terapija je potrebno. Unutra u komori bude 10-tak pacijenata i liječnik ili med. sestra. Ne znam rade li s autistima, to je najbolje njih pitati. Inače su jako ljubazni i sve se s njima možeš dogovoriti.
-
Evo link na njihovu stranicu, pa možda pronađeš još koju korisnu informaciju www.oxy.hr
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma