Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Osip iz Arene Zagreb

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno Osip iz Arene Zagreb

Drage moje,nisam pametna. U decembru sam rezervisala karte za Disney on Ice. Medjutim slucajno sam procitala da su neka djeca prilikom ovih dogadjaja proslih godina dobila osip. Sada me je jako strah da li da idem ili ne?Da napomenem iz BiH sam tako da mi nije bas ni blizu...Kakav je osip bio u pitanju,kako se manifestovao,sta su dr.rekli,kako ste ga izlijecilu????Please,help.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nikad cula. no ako su i dobili tamo mozda su dobili jer je neko dijete bilo bolesno pa se zarazili. s ledom i predstavom sigurno nema veze tako neasto mozes pokupiti bilo gdje.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

http://forum.roda.hr/threads/54992-Osip-nakon-posjeta-Areni-Zagreb?highlight=disney
    http://forum.roda.hr/archive/index.php/t-65399.html

Pisalo se više puta po forumu da su djeca dobivala osip nakon predstava u Areni.

Ne vidim razloga za strah, osip očito nije bio opasan nego je prolazio za dan-dva, a dobilo ga je par djece, pa ne znam zašto bi baš tvoje bilo među njima.
    U toj gužvi može dobiti na primjer i gripu, koja je malo ozbiljnija stvar od nekakvog osipa koji prođe za dva dana.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da utješim postavljačicu teme, koliko kužim, gripa obično kreće u veljači, nakon BING, nakon što se ljudi dobro ispremiješaju (teritorijalno) i izljube u zatvorenim prostorima. Dakle, ništa više rizika, po meni, ti odlazak u AC ne donosi od bilo kojeg odlaska u zatvoreni shopping centar na neki dječji event u zimskim danima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •