-
Gabi, carmina: evo izgleda da je tako. Sad opet ispocetka. Moja pedijatrica je htjela krvnu sliku i urin (jer je dosta cesta valjda pojava urinoinfekta kod male bebe) pa da budemo sigurni. Dobila sam uputnice i krenula za pu. Nisam isla tu u grad jer da nisu zene obucene za to itd... Da mi preporuca da idem za pu. Ok. Isla sam. Dodjem dole i primi me (po pricanju) odlicna prledijatrica. Pregleda mi malu i kaze da vidi dosta veliku upalu grla ( koju moja pedijatrica nije vidjela, a dvaput sam bila s malom kod nje, u petak i taj dan i opet ju je pregledala i kaze ja ne vidim nista)
A kao sta znate ja sam otpocetka, neki predosjecaj, sumnjala na grlo. Nekkao mi se cudno znala zakasljat.
Kad je ta dr rekla - upala grla, vjerovala sam joj u dijagnozu. Nema ni smisla da idem oko kod dr a da onda proturijecim njihovim dijagnozama. I rekla mi je - ja nikako ne bi njoj sad vadila krv i mucila ju. Mala mi je cijelo vriejem plakala. Jedva ju je pregledala. Imala je temp onda 38,6 i stvarno je bila nikakva. I ja ju nisam htjela mucit. Izgleda da sam trebala. A u glavi mi je bilo samo da idemo doma i da mi nekako zaspe tj da se smiri.
I sad ja zovem moju dr i kazem joj da li to moze biti od antibiotika taj osip- ona kaze da sve moze i da cu sutra ic radit dks i jos nesto (neznam sta, zab sam). Kako sad idem opet u lab u grad neznam. Kako ce joj izvadit krv neznam. (Nadam se da nece iz glave)...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma