Domy počela 7.1., -8 kg
Fritulica1 počela 21.1., -3,5 kg (početna skoro 59, cilj 55/54 kg)
Ia30 počela 24.1., -7 kg (cilj: -15 kg)
Rinama počela 24.1., -6 kg
Shanti počela 25.1., -6 kg (cilj: -15 kg)
Sun počela 29.1., -6 kg (početna 72, cilj 60 kg)
Jovinamama počela 5.2., -4,1 kg (početna 72, cilj 64 kg)
Maxi počela 7.2., -3 kg (cilj: -15 kg)
Diči počela 11.2., -2 kg (početna 80, cilj 60 kg)
Donna počela 21.2., -1 kg (početna 63, cilj 55 kg)
Ardnas počela 21.2., -1 kg (početna 71,5, cilj 65 kg)
Alkemicar počela 25.2., -2 kg (cilj: -10 kg)
Laky počela 1.3. (cilj: -18 kg)
Enna počela 1.3. (cilj: -10 kg)
U zadnjih tjedan dana olakšala sam za 0,5 kg. Sve skupa, zadovoljna sam, ali... ritam skidanja kila se vrlo očito usporava. Bližim li se ja to onom razdoblju "mirovanja" vage ili sam previše sagriješila? :?
Donna, nije tako strašno... (doduše, i meni je isto veći grijeh to gdje nego što)
Poli, nadam se da nam se od sutra i ti pridružuješ![]()
Pijem nesice, ali već duže vrijeme ne s mlijekom nego s completom (to je onaj biljni nadomjestak za mlijeko, ali u stvari ni on nije u skladu s dijetom jer je u njemu dosta biljne masnoće i ugljikohidrata) pa ipak su kile išle dolje. Možda bi išle i brže da to ne trošim, ne znam. Mislim da još neke curu piju nesicu; možda da je napraviš s malo manje mlijeka?
Proteini i mene načelno brinu, ali u stvari, jedini dan totalno bez proteina je vitaminski tj. voćni. Ako na škrobni tj. povrtni dan u jelovnik barem svaki drugi puta ubaciš mahunarke, dobivat ćeš i vrijedne proteine, a ako uz to dodaš i neku žitaricu i neku lisnatu salatu, to su vrlo kvalitetni obroci. Npr. leća i riža, grah i ječam, slanutak i riža, grašak i riža...

)
Odgovori s citatom
Ja ću danas i sutra griješiti s predumišljajem... pokušat ću se što više držati proteinskog i škrobnog jelovnika, ali znam da ću odstupati (rođendan mi je
želim sretan,sretan,sretan rođkas....u to ime ću se i ja malo počastiti...
A bila sam uvjerena da sam dosta lakša, možda i zato jer sam zadnjih dana (za razliku od prije) manje "varala", a i jer sam jučer, na voćni dan pojela svega dvije naranče, jednu slabašnu juhicu i puuuuuuno vode.