Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 196

Tema: UN dijeta, 15. dio

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Domy počela 7.1., -8 kg
    Fritulica1 počela 21.1., -3,5 kg (početna skoro 59, cilj 55/54 kg)
    Ia30 počela 24.1., -7 kg (cilj: -15 kg)
    Rinama počela 24.1., -6 kg
    Shanti počela 25.1., -6 kg (cilj: -15 kg)
    Sun počela 29.1., -6 kg (početna 72, cilj 60 kg)
    Jovinamama počela 5.2., -4,1 kg (početna 72, cilj 64 kg)
    Maxi počela 7.2., -3 kg (cilj: -15 kg)
    Diči počela 11.2., -2 kg (početna 80, cilj 60 kg)
    Donna počela 21.2., -1 kg (početna 63, cilj 55 kg)
    Ardnas počela 21.2., -1 kg (početna 71,5, cilj 65 kg)
    Alkemicar počela 25.2., -2 kg (cilj: -10 kg)
    Laky počela 1.3. (cilj: -18 kg)
    Enna počela 1.3. (cilj: -10 kg)

U zadnjih tjedan dana olakšala sam za 0,5 kg. Sve skupa, zadovoljna sam, ali... ritam skidanja kila se vrlo očito usporava. Bližim li se ja to onom razdoblju "mirovanja" vage ili sam previše sagriješila? :?

Donna, nije tako strašno... (doduše, i meni je isto veći grijeh to gdje nego što )

Poli, nadam se da nam se od sutra i ti pridružuješ
    Pijem nesice, ali već duže vrijeme ne s mlijekom nego s completom (to je onaj biljni nadomjestak za mlijeko, ali u stvari ni on nije u skladu s dijetom jer je u njemu dosta biljne masnoće i ugljikohidrata) pa ipak su kile išle dolje. Možda bi išle i brže da to ne trošim, ne znam. Mislim da još neke curu piju nesicu; možda da je napraviš s malo manje mlijeka?
    Proteini i mene načelno brinu, ali u stvari, jedini dan totalno bez proteina je vitaminski tj. voćni. Ako na škrobni tj. povrtni dan u jelovnik barem svaki drugi puta ubaciš mahunarke, dobivat ćeš i vrijedne proteine, a ako uz to dodaš i neku žitaricu i neku lisnatu salatu, to su vrlo kvalitetni obroci. Npr. leća i riža, grah i ječam, slanutak i riža, grašak i riža...

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja ću danas i sutra griješiti s predumišljajem... pokušat ću se što više držati proteinskog i škrobnog jelovnika, ali znam da ću odstupati (rođendan mi je ) jer danas mm i ja izlazimo na ručak ili večeru a sutra imamo "goste" na ručku...

Sljedeći Mlađak počinje u petak u 18,15, što znači da bi subota bila do 18,15 sati vodena. Hoće li se složiti ekipa vodenih za taj dan?

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa
    Ja ću danas i sutra griješiti s predumišljajem... pokušat ću se što više držati proteinskog i škrobnog jelovnika, ali znam da ću odstupati (rođendan mi je ) jer danas mm i ja izlazimo na ručak ili večeru a sutra imamo "goste" na ručku...

Sljedeći Mlađak počinje u petak u 18,15, što znači da bi subota bila do 18,15 sati vodena. Hoće li se složiti ekipa vodenih za taj dan?
    Shanti,ja se više ne usudim držat "vodeni",mislim da vam neću bit u ekipi...jučerašnji voćni nije donio nikakve pomake,sve isto...
    laky,pastrva je idealno rješenje na proteinski dan...ja ju obožavam...

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Shanti,ja sam sa svojim lećama uspjela pročitat da nam ti nešto slaviš danas(kao i moj brat),pa ti od želim sretan,sretan,sretan rođkas....u to ime ću se i ja malo počastiti...

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

jutros sam pojela 2 kruške a kasnije pravim pastrvu..
    Ia30 jel se vidimo sutra na kavi ,hoćemo skupa oko 16 poći

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da laky,poslala sam ti pp!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bok mrsavilice moje! Super vam ide!
    Jedno pitanjce-jel UN dijeta uvijet za doc na listu? Mislim ako je se ne pridrzavam sto posto,nego malo moderiram 8)

Ako ne,onda bih i ja voljela na listu-Dakle pocinjem danas , pocetna kilaza 61 kg , cilj 55 kg .

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vidim da vecinom pisete koliko kg manje,pa onda: Cilj: - 6 kg

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja danas na mahunama! :/ to ću i večerati...nije neki zanimljiv dan

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja sam ručakla pastrmku a za večeru neka sardina bez ulja ..za ručak ražev kruh(dugotrajni i već isječeni u male fetice).
    a sutra planiram grašak +riža po mom receptu

na malo vrućeg ulja dodoam malo vegete i kad se uprži dodam 3 šalice vode pa kad prokuha dodam šalicu riže i to kuham 9 minuta bez miješanja na kraju samo sklonim s vatre i nakon 10 minuta je mljac
    muž uz to dobije meso ako napravi salatu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

U zadnjih tjedan dana olakšala sam za 0,5 kg. Sve skupa, zadovoljna sam, ali... ritam skidanja kila se vrlo očito usporava. Bližim li se ja to onom razdoblju "mirovanja" vage ili sam previše sagriješila?
    Ahhhhhhhhh, danas sam s vagala i vaga se spustila samo nešto sitno, (mjerljivo u dekagramima), gotovo da nije vrijedno spomena. A bila sam uvjerena da sam dosta lakša, možda i zato jer sam zadnjih dana (za razliku od prije) manje "varala", a i jer sam jučer, na voćni dan pojela svega dvije naranče, jednu slabašnu juhicu i puuuuuuno vode.
    Danas sam umorna. Bili smo van kuće i stigli smo ručati tek u 15.30 sati, i nakon jučerašnjeg dana i samo jedne narančice jutros, do ručka sam već bila luda od gladi. Tako da sam pojela i malo više kruha i miješanu salatu ( s grahom isto) i tako...
    Kriza. :/

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

jel ima neko ograničenje u kalorijama dnevno u UN dijeti....da se mogu i po tome orjentirati da ne pogriješim(štreberica uh)

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

E ja sam danas jele gravče na tavče prema jednom od recepata od tuda, ali sam ga malo modificirala.
    Bio mi je ok. Več se brusim za sutra na tjesto i kolače, mljac.
    E onda me sljeduje voćni i vodeni dan, ajme, hvata me panika.
    Do sada nisam nikad izržala vodeni dan, ali sad sam čvrsto odlučila da ću se truditi svim snagama, pa drži te mi fige. U utorak mi je vodeni dan, sva sreća da je lijepo vrijeme pa ću se truditi biti što više vani da ne mislim na klopu.

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

jao...i voćni dan...jedva guram...i jedva čekam sutra...e da zaboravila sam javiti da sam ovaj ponedeljak 25-og bila još jednu kilu manje! Dakle sad sam na minus 3!
    U ponedeljak slijedi novo vaganje! Vidim da su mi struk i (mm kaže) guza nešto se smanjili! Ajde hvala bogu nešto se zbiva.
    :D

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

I ja vam se pridružujem, iako se ja ne držim striktno djete, tj. pratim dane, ali ako sam gladna uzmem si nešto sitno kao međuobrok, ali u maloj količini!
    Početna kilaža 69, a željela bi postići -4 do -7.
    Početak djete 25.02.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo ja opet radim noćnu ...tu mi je uvijek najveće iskušenje ali izdržavam...sutra ću ionako pola dana prespavati tako da nevjerujem da ću moći imati 3 obroka.
    sad mi je žao sto nisam štimala da mi je iz noćne smjene voćni dan jer spavam do 14 pa onda nije problem izgurati ostatak na voću..ali već uz post tj.vodu za mjesečeve mjene se to nekako pomjeri

nego recite jel imate neki recept za dobru a neprekompliciranu ishranu za UH dan?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pišite -2 :D :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj laky prvotno napisa
    jel ima neko ograničenje u kalorijama dnevno u UN dijeti....da se mogu i po tome orjentirati da ne pogriješim(štreberica uh)
    ne znam, ali zam da ja ponekad pređem dozvoljenu količinu. Mene u tom smislu najviše zbunjuju kolači. Nije isto hoćemo li pojesti dva lijepa komada torte npr. s puno maslaca, šlaga, lješnjaka, čokolade, šećera... ili dva komada štrudle s jabukama. :/

UH dan?
    laky, pogledaj malo prethodni UN topic koji je zaključan, tjestenina s salsom, pizza s salsom i ili samo s povrćem, punjena pogača, palenta... imaš tamo nekoliko receptića.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Domy počela 7.1., -8 kg
    Ia30 počela 24.1., -7 kg 28.2. (cilj: -15 kg)
    Shanti počela 25.1., -6 kg 1.3. (cilj: -15 kg)
    Jovinamama počela 5.2., -4,1 kg 29.2. (početna 72, cilj 64 kg)
    Diči počela 11.2., -3 kg 25.2. (početna 80, cilj 60 kg)
    Donna počela 21.2., -2 kg 2.3. (početna 63, cilj 55 kg)
    Alkemicar počela 25.2., -2 kg 29.2. (cilj: -10 kg)
    Paws počela 25.2. (cilj: -4 do -7 kg)
    Nina počela 1.3. (cilj: -6 kg)

Paws i Nina, evo i vas na listi, dobro došle! :D

Cure, počela sam dodavati datume zadnjeg vaganja, čini mi se da bi to bilo zgodno imati uz score na listi; što mislite? Ako vam se učini zgodno, povremeno provjerite jesam li vas dobro zabilježila...

Ia30, mi smo počele gotovo isti dan, pa s obzirom na to da tebi ovaj voćni dan nije donio pomak, a i meni se usporilo, možda ulazimo u fazu "resetiranja" organizma dok ne uzme novi zalet? Fritulica, i kod tebe je znači slično... Ako je tako, najbitnije je da budemo strpljive bez obzira na to što bi vaga mogla pokazati stagnaciju ili možda čak malo povećanje kilaže. Sjećam se da sam zadnji puta na UN-ki puno sporije gubila kile, stagnirala i po tri tjedna, a onda skoro pala u nesvijest kad se vaga u samo četiri dana opet pomaknula za dvije-tri kile.

Laky, ne moramo pratiti kalorijsku vrijednost, ali i ovdje vjerojatno vrijedi "kol'ko para, tol'ko muzike", tj. prevedeno, manje kalorija, više skinutih kila. Tj. ako se strogo pridržava pravila posebno u vezi količine, koristi vrlo malo masnoće, jede više kuhano ili lešo, vjerojatno bi se i gubilo više kila.

Domy, držim fige za tvoj vodeni dan. Naoružaj se i s nešto voćnog soka (bez šećera), čajevima...

Diči, čestitam na -3 kg! :D

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Donna, :D

Neću vam ni pisati kako sam jučer zgriješila, a preda mnom je opet griješni dan... radit ću lignje s krumpirom "ispod peke", što znači da će se krumpir peći s njima, a dalje to znači da ću ja jesti taj krumpir (nisam ga jela već skoro 40 dana :shock: ) a kladim se da će u njega zalutati i barem jedna neškrobna lignjica...
    Tješim se da sam od sutra opet na pravilima (doduše, nije mi se teško tiješiti ako će sutra biti UH pizza ), u utorak na voću, a u subotu na vodi.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja danas jedem Ledo valjuške s umakom od rajčice i za salatu matovilac!
    navečer idem na rođendan pa taman-kolači :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ako je tako, najbitnije je da budemo strpljive bez obzira na to što bi vaga mogla pokazati stagnaciju ili možda čak malo povećanje kilaže. Sjećam se da sam zadnji puta na UN-ki puno sporije gubila kile, stagnirala i po tri tjedna, a onda skoro pala u nesvijest kad se vaga u samo četiri dana opet pomaknula za dvije-tri kile.
    Shanti

Citiraj donna prvotno napisa
    ja danas jedem Ledo valjuške s umakom od rajčice i za salatu matovilac!
    Donna, valjušci...

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

zašto ne? :?

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pa ni na kraj mi pameti tjestenina svo vrijeme razmišljam kako ću stalno morati tjesto od pizze s nekim paradaiz sosoom i sl...

stvarno mi mozak trokira...
    danas riža i mix mexičkog povrća

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj donna prvotno napisa
    zašto ne?
    Zato što su valjušci kalorijske bombe (brašno + krompir + jaje + ev. masnoća) i mislim da nisu dozvoljeni u UN dijeti.
    Ali jako bih voljela da ti imaš pravo.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

dakle, vikend kod mame - savjet: nikako ne kombinirajte s dijetom
    Ne pitajte šta ni kako, srećom sutra mi je voćni dan pa valjda stignem grijehe oprati

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj laky prvotno napisa
    nego recite jel imate neki recept za dobru a neprekompliciranu ishranu za UH dan?
    Pa menije taj dan najednostavniji. Ili si skuham tjesteninu i umak od rajčica, ak mi se ne da niš kuhati fino si kupim peciva i pojedem. A za večeru si kupim dva kolača i to je to.
    To mi je fakat najbolji i najednostavniji dan.
    Meni je kompiciran škrob tu uvijek moram nešto kuhati.
    Jel imate vi neki jednostavan i brzi recept za fini obrok na škrobni dan?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo i ja se pridruzujem od danas. Imam 20 kg viska, ali to mi se cini preoptimisticno, pa sam kao cilj odredila 10kg. Danas mi je bio proteinski dan, mislim da sam previse jela (gavelino ) i nisam mogla popiti svu juhu. Zbog cega je bitna juha, znate li?

Imam jos jedno pitanje, ili ako imate neki link gdje bih mogla naci te informacije. Naime, za neko povrce ne znam koji dan ga mogu jesti. Npr. paprika, paradjz, gljive (sampinjoni), mrkva, tikvice, crveni luk, poriluk, cvjetaca, brokula. Po mom misljenju, sve osim mrkve moglo bi se jesti u prva tri dana, a mrkva je za skrobni dan. Je li to tako? Ova pizza koju jedete je bez sira?

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mislim da je osnovni problem s njokima tj. valjušcima to što su kombinacija krumpira i bijelog brašna, tj. namirnica koje spadaju u dva različita dana... I ja bih voljela da me netko razuvjeri i da ih smijemo jesti na UH dan.

Domy, najdjetalnije (najmanje kalorično) bi na škrobni dan bilo pojesti npr. krumpir i blitvu, lešo. Brzo i jednostavno bi bilo napraviti grah salatu s grahom iz konzerve. Mrvicu manje brzo izdinstati smrznuti grašak na luku i malo ulja i uz to kuhanu rižu. Ili šampinjoni i riža. Bitno manje brzo, ali se može zamrznuti za sljedećih nekoliko obroka bi bilo napraviti varivo od neke ili nekoliko mahunarki ili mix-a mahunarki i integralnih žitarica.

Poli, mislim da se juha pije na kraju ručka zbog razgradnje bjelančevina. Doduše, nije mi jasno zašto se ne pije nakraju večere. Ova povrća bih rekla da si dobro rasporedila po danima (doduše, sjećam se neke teorije da povrće ne bi smjelo ići na UH dan, nešto pak u vezi razgradnje ugljikohidrata koju ometaju valjda minerali i vitamini iz povrća; ovo totalno prepričavam jer nisam zapamtila u čemu je navodno problem), a pizza je obavezno bez sira.
    Dobrodošla i hoćeš li na našu UN-count-down listu?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

rado bih na listu :D

a za krompir i brasno - zar se i na skrobni dan ne jede kruh uz npr. krompir?

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

pa više nisam znala što bi i sjetim se valjušaka..malo za promjenu..inače jedem tjesteninu s umakom ali mi je već

sutra voće :/

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Domy počela 7.1., -8 kg
    Jovinamama počela 5.2., -4,1 kg 29.2. (početna 72, cilj 64 kg)
    Diči počela 11.2., -3 kg 25.2. (početna 80, cilj 60 kg)
    Nina počela 1.3. (cilj: -6 kg)
    Poli počela 2.3. (cilj: -10 kg)

Poli, evo te na listi

U škrobnom/povrtnom danu je naglasak na škrobnim namirnicama ili povrću. Količina kruha uz tu hranu bi trebala biti skoro zanemariva, a preporučuje se integralni kruh.
    Njoki su od bijelog brašna i krumpira i rekla bih da definitivno ne prolaze pod nijedan dan dijete. Doduše, sumnjam da će se netko od samo njih i šalše zbuckati, ali nisu baš po pravilima... Doduše, ako smo se složile da za večeru prolaze knedli tj. okruglice koje se rade od istog sastava tijesta, onda bi možda i njoki mogli proći, međutim, već sam negdje napisala da mi je pravilo za UH-večeru najnejasnije, jer je ona kombinacija baš svih grupa namirnica, npr. ako se pojede kriška torte. U stvari, nijedan dan nije sasvim čist, tipa da se jede samo jedna grupa namirnica, a i malo je namirnica koje bi udovoljile tim kriterijima. Ma kako god bilo i što god ne bilo jasno, bitno je da kile idu dolje.

Nego, jadikovka nakon koje ne očekujem ičije sažaljenje. Niti ga zaslužujem. Dva dana sam bila van dijete, tj. jela pretežno namirnice toga dana, ali griješila neopisivo, jako, grozno... i osjećam se i fizički jako loše. Boli me želudac. A kako bi me bilo strah stati sutra na vagu... neću ni pričati.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Dobro jutrooooo
    Prijavljujem 8/90 voćni dan
    moram izdržati

enna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Danas 3. dan, ova prva dva su mi bili koma.
    Stalno sam mislila na spizu i na neke gluposti koje mi da nisam na djeti nebi ni pale na pamet, užaš, stalno mi kruli, živčana za po.iz.it. Ali nekako sam izdržala, sinoć sam bila na kušnji smazat Ivine ribice i toliko su me izludile da sam ih u 10 bacila u WC, da sam ih bacila u smeće mislim da bi ih u ponoć išla vadit , karakter 0 bodova. Jedem minimalno jer da jedem normalno nikad nebi prebrodila ovu početničku krizu, tako mi je bilo i prvi put sa UNkom a trajalo je nekih 15-ak dana dok nisam vidila 7 a ne 8 na vagi, sad čekam 6 8)
    Danas mužić kuva paštu na umaku od gljiva, moram mu još javit da meni izvadi malo prije nego stavi vrhnje na njih.
    E i lakše mi je sjedit, kao da me više ne stežu traperice oko struka, još ih dobro osjetim ali još se nisam otkopčala :D

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

meni aiko je zasada tek -2 ok se osjećam nekako pozitivno i želim ustrajati i skinuti TO sa sebe uskoro počinjem raditi i da mogu kak treba zakopčati trapke

danas sam na voću...pojela jabuku i 3u1 pa ću kasnije krušku i tako...

nadam se da ću uspijeti :D

enna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja pijem 2u1 i nije mi uopće loš, gore mi je poisti pijat integr. riže, jedva je gutam, stavim malo kečapa ili šalše pa je lakše.
    Jučer i danas ujutro sam popila ujutro mlaku donaticu i djeluje,

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

jutro meni danas UH dan za doručak 2 jabule,ručak spageti i salsa a večera 2-3 kugle sladoleda jer kolače baš i nevolim

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

do sada 2 jabuke i nemam kriza
    naravno, ujutro ih nikada ni nemam već navečer uz tv

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jučerašni dan mi je bio katastrofa. Jela sam svega i svačega i ne pitajte zašto, nije bila nikakva specijalna prilika.
    Samo dok sam sjedila u kinu sam smazala skoro 5 dkg pistacija, poslije jedan kolač, ma grooozno.

Čini se da sam se danas vratila u normalu.
    Ručala sam krokete od palente s šampinjonima i bilo je toliko dobro da sam se zamislila...jedem li ja tu nešto nedozvoljeno... :/

Predvečer pravim krempite. Pojest ću jednu.
    svima [/quote]

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Krempite mi nisu ispale bogznašta što i nije loše, barem me neće "golicati" sutra za vrijeme voćnog dana.
    A vi, di ste sve? Da se niste, ne daj Bože, odale grijesima???

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo meni je danas drugi dan. Rucala sam krompir i rizu uz salatu od ribanog kupusa, svjezeg, a za veceru krompir i zelena salata. Naknadno sam shvatila da mi taj rucak bas i nije bio ispravan, trebalo je biti ili krompir ili riza, je li tako?
    Nisam gladna ali mi nedostaje nesto onako za grickanje...

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam se već jednom javila po sam dobila košaricu!neću odustati!
    ja sam na modeliranoj UN dijeti,jer još uvijek isključivo dojim E!
    samo da se pohvalim i ona i ja smo super! :D
    jer smijem na listu! počela sam 07.02.i danas imam 4,3 kg manje!
    cilj USPJEŠNO dojenje! i ako može još 10-etak kg.

ardnas avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo žene samo da vam se javim... da na vodenom smo u subotu...jedva čekam...
    Ja sam malo brljala al vaga me nije kaznila, pa sam sretna...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

tetamaja6, kako izgleda tvoja dijeta?

diči avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bok curke!
    Jučer sam stala na vagu i sad sam na -5 kg! Tako sam bila sretna što je vaga pokazivala 75!
    Puno znači kad vidiš da ima pomaka to što se trudiš!
    Sretno svima

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

bravo cure, čestitam :D

Poli, škrobne namirnice možeš miješati (dakle krumpir i riža mogu zajedno bez problema)

Proteinske se ne miješaji (ili meso ili riba ili mliječni proizvodi...)
    Nisi pogriješila

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja jutros izvagala 0.5 kg manje.
    Nije puno ni spektakularno,ali kaj se moze...
    Nisam ni imala u planu neku rigoroznu dijetu i ekspresno skidanje kila.
    Ja to laganini 8)

JOVANIMAMA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

Evo cure i ja prijavljujem -0,5 kg, nakon voćnog dana. Inače sam u nedjelju nakon UH dana dobila nekakvu virozu povraćanje i temperatura, ali uspjela sam juče izgurati voćni dan na dve bananane i malo suvih smokava.
    Danas pečeno bijelo meso (sa roštilja) i kupus salata. Mislim da ću danas ručati u 11 .

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da objasnim moju dijetu,pratim dane ali ako zgriješim ne dam se smesti!to su obično mali grijesi(po zalogaj-dva),ali ipak ide!
    vjerojatno Vama ide brže koji ne griješite,ali ja si i ne mogu priuštiti naglo skidanje kila!
    naime kod naglog gubtika masnih stanica oslobađaju se ketoni koji ulaze u mlijeko,pa se ne želim zezati!
    nisam se odrekla kave sa šećerom,niti gustih sokova za razrijediti,niti kadkad kole!ide :D
    prijaviti ću stanje u petak,jer mi ja M.M sakrio vagu par dana se nije ništa događalo pa pomalo gubim volju,i onda on uskače!nema vaganja!
    htjela sam Vas pitati kako izdržavate kuhanje za ukućane,recimo na voćni dan???ja kad danas budem pekla M.M-u ćevape ima da mi se vatra ugasi od količine slina

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Domy počela 7.1., -8 kg
    Jovinamama počela 5.2., -4,6 kg 4.3. (početna 72, cilj 64 kg)
    Tetamaja6 počela 7.2., -4,3 kg 3.3. (cilj: -15 kg i uspješno dojenje)
    Diči počela 11.2., -5 kg 3.3. (početna 80, cilj 60 kg)
    Nina počela 1.3., -0,5 kg 3.3. (cilj: -6 kg)
    Poli počela 2.3. (cilj: -10 kg)

Tetamaja, oprosti na previdu, doista nisam vidjela kad si se javila za listu. Eto te...
    Inače, mm na moj voćni dan jede hranu na lovački. Tj. što ulovi. Nešto što mu odmrznem ili nešto "na brzaka" (a što ja ne volim, ako je ikako moguće) ili nešto na poslu.

Diči, čestitam! Nina, 0,5 po 0,5 i skupit će se planiranih 6, ne brini.

Fritulice, molim recept za krokete od palente s umakom od šampinjona! (a da su mi nužni na voćni dan, i nisu... ovo je čisti s/m )

Ardnas, skupa na vodi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •