Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 196

Tema: UN dijeta, 15. dio

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Shanti prvotno napisa
    Fritulice, molim recept za krokete od palente s umakom od šampinjona! (a da su mi nužni na voćni dan, i nisu... ovo je čisti s/m )
    Već sam ga bila stavila negdje, ček' sad ću ga naći...
    Evo:

CROSTINI od palente

1 kg g malo gušće kuhane palente, 500 g šampinjona, stručak peršina, 30 g maslaca, sol, papar.

Očistite šampinjone, izrežite ih na fete stavite ih u padelu u kojoj se prethodno rastopio maslac. Neka se kuhaju na laganoj vatri 10-15 min. Dodajte sol, papar, sitno sjeckan peršin.
    Palentu izrežite na fete te je stavite u pećnicu ugrijanu na 200 C dok joj se na površini ne stvori hrskava kora (cca 10/15 min).
    Izvadite fete palente iz peći, poredajte ih na veliki tanjur i do pola prekrijte šampinjonima. Pospite s malo peršina.

Ja mislim da ovaj recept prolazi na UH dan, samo s manje maslaca. Kroketi su super, ali jelo je odlično i ako je palenta samo skuhana.

Kuham juhu od tikvice, voćni mi je dan...

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj fritulica1 prvotno napisa
    Već sam ga bila stavila negdje, ček' sad ću ga naći...
    Evo:

[i]CROSTINI od palente ....

Kuham juhu od tikvice, voćni mi je dan...
    Hvala ti

Mozak bi mi trebao biti živahniji da povežem da su crostini - kroketi i da je to recept koji sam već čitala, i čitajući zamišljala i kako ih pripremam i kakvog su okusa...
    Na kako debele fete režeš palentu (prst?), ma u stvari, kako sam sklona preciznosti, kolike su otprilike sve tri dimenzije tih feta? I što znači do pola, tj. do pola koje dimenzije? Onako ih polegneš na tanjur, pa da do pola "visine" tj. "debljine" budu uronjene u umak, a s gornje strane ne... ili sam sve krivo zamislila?
    (life is never simple with complicated girl )

Ja danas, za promjenu, na voćni dan kuham juhu od cvjetače. Tj. kuham cvjetaču, vodu i malo vegete. Mogla bih je i zgnječiti, da bude "krem".

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

A joj curke moje evo meni propadne i vodeni dan.
    Jučer sam super izržala na voću nisam brljala, ali današnji vodeni mi ne ide. Baš sam bila gladna i imala sam nekakve grickalice i samo da uzmem par i možeš si misliti ode cjela vrečica od 200g, strava.
    Sad si razmišljam bolje da sam pojela kilu voića nego to. Ok kako bilo da bilo do kraja dana ću se truditi da ne kršim pravilo. I sutra mi je vaganje pa javim rezultate.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nego uvijek zaboravim vas pitati. Dali vi ako izdržite tri mjeseca na UN-ki a ne izgubite dovoljno kilograma koliko ste željele nastavljate dalje ili radite prekid od 3 mj. kak piše u knjizi da se mora?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mozak bi mi trebao biti živahniji da povežem da su crostini - kroketi i da je to recept koji sam već čitala, i čitajući zamišljala i kako ih pripremam i kakvog su okusa...
    Na kako debele fete režeš palentu (prst?), ma u stvari, kako sam sklona preciznosti, kolike su otprilike sve tri dimenzije tih feta? I što znači do pola, tj. do pola koje dimenzije? Onako ih polegneš na tanjur, pa da do pola "visine" tj. "debljine" budu uronjene u umak, a s gornje strane ne... ili sam sve krivo zamislila?
    (life is never simple with complicated girl )
    Ma to sam ja zakomplicirala, na jednom mjestu pišem kroketi, na drugom krostini.
    Skuhaš palentu (možeš i dan ranije) i čekaš da se ohladi. Potom prevrneš teču i palenta bi trebala ispasti u kompaktnom sadržaju. A onda režeš na komade kakvi ti se sviđaju, moji su najčešće prst debeli. Malo ih zapečeš u rerni (da uhvate koricu) i onda pored njih ili sasvim preko njih, ili djelomično preko njih pobacaš gljive (umak, hm, ali to baš ne sliči na umak jer su to samo prodinstane gljive). I gotovo.

Domy, nema veze za to malo grickalica, super se držiš.

Citiraj domy prvotno napisa
    Nego uvijek zaboravim vas pitati. Dali vi ako izdržite tri mjeseca na UN-ki a ne izgubite dovoljno kilograma koliko ste željele nastavljate dalje ili radite prekid od 3 mj. kak piše u knjizi da se mora?
    Ja bih svakako poslušala savjet iz knjige. Ako nakon 3 mjes. želiš i dalje skidati kile, pripaziš (ne večeraš ili izbjegavaš kalorično ili se držiš prehrane po Montiju), a onda nakon tri mjeseca, ideš opet na Un-ku i skidaš dalje kile (ako još budeš imala šta ).

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Domy, nakon voćnoga vodeni, svaka ti čast! Ignoriraj to što si pogrickala te grickalice, nije to tako strašno.

Evo, može li mi netko objasniti što mi je trebao jedan jedini zalogaj (časna riječ, samo jedan!) pite od jabuka danas, na voćni dan?
    Inače sam bila super... četiri suhe šljive, tri listića chipsa od jabuke, dvije banane, tanjur juhice od cvjetače i sad ću još jedan.
    Fritulice, nadam se da si ti danas "bezgriješna".

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo, može li mi netko objasniti što mi je trebao jedan jedini zalogaj (časna riječ, samo jedan!) pite od jabuka danas, na voćni dan?
    Inače sam bila super... četiri suhe šljive, tri listića chipsa od jabuke, dvije banane, tanjur juhice od cvjetače i sad ću još jedan.
    Ne znam objasniti ali te jako dobro razumijem. A taj jedan zalogaj - ko ni jedan, želudac ga nije niti registrirao, ne brini.

A ja sam danas bila sasim ok (dvije naranče, jedna bananna i juha od tikvice) do prije pola sata kada sam kuhajući, probala ručak za sutra (2 zalogaja mesa). Ja očito ne mogu bez grijeha zato se i jesam ukopala na - 3,5. Ali mora se priznati da se trudim.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo da se ja pohvalim kak osim tih grickalica od 200 g još sam pojela i 3 kriškice salame i 1 krišku sira ali tanke i kavu i nisam baš gladna.
    Baš me zanima šta će vaga sutra pokazati. Iako sam danas dobila mengu a obično kad dobijem mengu sam teža bar kilu. To sam baš primjetila. Jeste i vi primjetile da kad dobijete mengu par dana imate bar 1 kg više?

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Fritulica, ni tvoja dva zalogaja mesa želudac nije ni registrirao. Neću sad ponovo pitati da zašto nam je to onda uopće trebalo...
    A mislim da bi mi bilo bolje da odem u kadu, izmorim se u toploj vodi pa ravno u krevet, dok nije pao još koji zalogaj nečega što danas nije u planu.

Domy, i kod mene isto... ne samo da zadržavam tekućinu pa skočim na vagi kilu-dvije, nego mi i trbuh bude napet i veći. To povećanje težine se izgubi tijekom dijete, iako je ružno vidjeti taj skok na vagi, a pooosebno ružno kad smo u PMS-u.
    Kad smo već kod toga... Još sutra i prekosutra sam na Dabrostonima, a onda ulazim u tu PMS fazu. I sad sam skužila (ajme meni i svima oko mene ) da bih u subotu trebala biti na vodi, a to će mi biti baš dan ili maksimalno dva pred m. Jedini način da izguram taj dan će biti ako ga cijelog prespavam.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ah, tesko mi je i dok citam o vasem vocnom danu, jer mene isto sutra ceka. Ja sam danas jela prema planu, osim nekoliko nesvjesnih zalogaja. I cudno, kolaci mi se uopste nisu jeli niti su mi nesto prijali. Da li moze nesto drugo, sta mislite? Ja nekad djeci u zobene pahuljice na mlijeku dodam malo nutele, to je divna vecerica. Mozda bi moglo umjesto kolaca?

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pozdrav drage moje
    danas 10/90 škrobni dan
    još SAAAAAAMO 80 dana
    radim zapečeni grah s balančana iz The Book
    MM ga obožava
    još neka salatica i super

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj alkemičar prvotno napisa
    radim zapečeni grah s balančana iz The Book
    Recept na sunce, molim!

Neću sad ponovo pitati da zašto nam je to onda uopće trebalo...
    A valjda zato što ljudsku prirodu karakterizira skolonost grijehu. Ali i sklonost usavršavanju. Dok sam na dijeti, stalno balansiram između to dvoje ali u ovom slučaju prevladava ono prvo. :/

Citiraj Poli prvotno napisa
    Ja nekad djeci u zobene pahuljice na mlijeku dodam malo nutele, to je divna vecerica. Mozda bi moglo umjesto kolaca?
    Mislim da može. Ja sam jednom umjesto kolača smazala pola bureka. :/

Danas sam (proteinski) jela meso na laganom saftu (na maloj žl. ulja sam propirjala kapulu, dodala meso i začine), prilog - kiseli kupus.
    Što mislite, može li to proći na današnji dan?

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo da i ja pijavim rezultate. Znači od početka je -9 kg, zadovoljna. Još mi je ostalo mjesec dana do kraja. Nadam se da će u tih mjesec još otići 4 kg najmanje, a ak je više neču se buniti.
    Danas sam se počastila čevapima. Ne znam jel se smiju konzumirati ali nakon vodenog dana sam si dala oduška i počastila se, njam.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj kad citam vase rezultate...,mogu samo reci-moj naklon

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

domy, zaslužila si ih
    neće te ubiti porcija ćevapa
    i to na proteinski dan

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da se javim i ja!našla sam vagu :D :D :D
    kad ono......-4.9kg.za dva dana mi je mjesec dana od kako sam na UN i ako ovako nastavim bit ce super!
    ja varam i muljam i to ide super! mala reagira samo izrazito,dukat žutom stolicom,za razliku do sada,kad je ćesto znala biti zelenkasta!nije da sam se sekirala ali je lijepo vidjet ovako žutu ,još uvijek me veseli kakica! 8)
    meni je danas bio mesni i jela sam šnicle na naglo sa pečenim lukom a za večeru kruha u jajetu i šalica mlijeka
    počela sam terat i orbitrek pa se nadam da će i on pomoć

jel Vi šta terate!osim M.M-ova!

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Domy počela 7.1., -9 kg 5.3.
    Fritulica1 počela 21.1., -3,5 kg (početna skoro 59, cilj 55/54 kg)
    Ia30 počela 24.1., -7 kg 28.2. (cilj: -15 kg)
    Rinama počela 24.1., -6 kg
    Shanti počela 25.1., -6 kg 1.3. (cilj: -15 kg)
    Sun počela 29.1., -6 kg (početna 72, cilj 60 kg)
    Jovinamama počela 5.2., -4,6 kg 4.3. (početna 72, cilj 64 kg)
    Maxi počela 7.2., -3 kg (cilj: -15 kg)
    Tetamaja6 počela 7.2., -4,9 kg 5.3. (cilj: -15 kg i uspješno dojenje)
    Diči počela 11.2., -5 kg 3.3. (početna 80, cilj 60 kg)
    Donna počela 21.2., -2 kg 2.3. (početna 63, cilj 55 kg)
    Ardnas počela 21.2., -1 kg (početna 71,5, cilj 65 kg)
    Alkemicar počela 25.2., -2 kg 29.2. (cilj: -10 kg)
    Paws počela 25.2. (cilj: -4 do -7 kg)
    Laky počela 1.3. (cilj: -18 kg)
    Enna počela 1.3. (cilj: -10 kg)
    Nina počela 1.3., -0,5 kg 3.3. (cilj: -6 kg)
    Poli počela 2.3. (cilj: -10 kg)

Domy i Tetamaja6, čestitam! :D

Tetamaja, ne tjeram ništa, ma sve me sram priznati. Tj. tjeram, ali onako, fakultativno... tu i tamo.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

kako ste žene drage?
    ja jedva čekam ručak
    tjestenina s umakom od rajčica
    a za večeru palačinke

JOVANIMAMA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

Na ovaj snjezni dan sam prilicno gladna.
    Vec sam rucala, obzirom da mi je UH dan pojela sam dvije kifle, a za veceru i ja imam palacinke sa eurokremom i plazmom. :D

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo ja moram priznati da u zadnjih par dana nisam baš gladna, super za mene.
    jedino mi fali šetnja po vani i sunce, ovo me vrjeme ubija u pojam.
    Danas sam jela tanjur đuveđa i šnjitu kruha, a za večeru isto to bez kruha.

Nego kaj se smiju jesti palačinke na UH dan? I koliko ih pojedete komada?

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

trebalo bi ih praviti bez mlijeka i jaja, znači samo brašno i voda i ne bi trebalo popapati više od 2

ja to naravno uvijek ignoriram i radim ih normalno, a mjera koja me zadovolji je 4

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

U moj jucerasnji vocni dan odnekud su upali i ustipci, supa sa griz noklicama, nutela... svega pomalo. To mi je bio prvi krug i eto, neuspjesan. Cini mi se da mi treba malo 'zagrijavanje'.
    Nesto mi nije jasno oko proteinskog i skrobnog dana, mozda mi mozete pomoci. Da li tih dana za veceru moram jesti isto sto sam jela za rucak? Npr. skuham neko varivo i jedam ga za rucak i veceru? Ili rucak i vecera mogu biti razliciti, u okviru dozvoljenih namirnica? :?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

a zasto palacinke bez mlijeka i jaja kad kolaci uglavnom sadrze i jedno i drugo?

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Poli prvotno napisa
    a zasto palacinke bez mlijeka i jaja kad kolaci uglavnom sadrze i jedno i drugo?
    Dobro pitanje? I mene to interesira?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mlijeko i jaja spadaju u grupu proteina.
    A kakve su palačinke bez njih :?

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

samo papajte palačinke!tamo piše 2-3 kolača ili komad torte!nije niko analiziro koje i kakve(kao bilo bi najbolje voćne)
    ja se malo kužim u kolače ali u obićan biskvit ide barem 3 jaja!znači pada u vodu rasprava o palačinkama na vodu!

to neka jede onaj ko je to napisao

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

[quote]samo papajte palačinke!tamo piše 2-3 kolača ili komad torte!nije niko analiziro koje i kakve(kao bilo bi najbolje voćne)
    ja se malo kužim u kolače ali u obićan biskvit ide barem 3 jaja!znači pada u vodu rasprava o palačinkama na vodu

i ja tako mislim

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

glb! ode sve naopako!

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Poli

što se palačinki tiče, tako piše u knjizi o UN dijeti od one dvije slovenke. obzirom ja ne znam kakve su te što se rade samo s vodom i bez jaja, nisam htjela ni eksperimentirati

što se tiče proteinskog i škrobnog dana...
    za večeru se jede isto šta i za ručak - tako kažu autorice dijete
    znači ako si na proteinskiza ručak jela ribu i povrće, isto moraš i za večeru (samo bez juhe koja je obavezna iza ručka). nikako za večeru ne jesti npr meso ili jaja, već ribu

na škrobni isto vrijedi. ručaš varivo od leće npr, i isto to večeraš. Ne za ručak leća, za večeru slanutak

eto, to je ako se držiš pravila. a ako ne želiš po propisima, oni su tu da se krše

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Jela sam palačinke bez jaja, ali ipak s malo mlijeka i kombinacijom običnog i integralnog brašna i bile su diiiivne

Ja sam se definitivno udebljala, sad to nije samo PMSični filing, nego činjenica. Pet dana Dabrića i sva sam natekla. Bojim se sutra stati na vagu... ne očekujem da će biti samo jedna kila gore nego i više. :/

Tko sve je od večeras na vodi?

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

shanti onda ne staj na vagu,ako misliš da si se udebljala,to ako "vidiš na vagi"samo će poljuljat tvoje samopouzdanje"NEMOJ čekaj da bude menza pa onda stani!biti ćeš lakša

meni je danas 30 dana i službeno prijavljujem 5.4 kg manje!dojim još uvijek uspješno

vodeni dan preskačem,nebi ga izdržala,sigurno,pa vam šaljem malo~~~~~~~~~~~~~~~~~da izdržite Vi!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam se definitivno udebljala, sad to nije samo PMSični filing, nego činjenica. Pet dana Dabrića i sva sam natekla. Bojim se sutra stati na vagu... ne očekujem da će biti samo jedna kila gore nego i više.

Tko sve je od večeras na vodi?

ne brigaj, vjerovatno ti se to više čini. No ako se i jesi udebljala, to je samo zadržavanje vode, kad prestaneš s terapijom, otići će i voda.

Ja sam na vodi, danas od 18 nadalje. Tj, večeras se nalazim s društvom pa će vjerovatno pasti i jedna čaša pive ili vina. No to ću prijaviti u ispovjedaonici.

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj fritulica1 prvotno napisa
    Ručala sam krokete od palente s šampinjonima i bilo je toliko dobro da sam se zamislila...jedem li ja tu nešto nedozvoljeno... :/
    [/quote]

Može recept za krokete?

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj tetamaja6 prvotno napisa
    ja sam na modeliranoj UN dijeti,jer još uvijek isključivo dojim E!
    Može malo detaljnije o tome kako si modelirala dijetu, ja još uvijek dojim R-a pa me zato zanima.
    Istina on ima 13 mjeseci pa je i na dohrani.
    Ali, eto molila bi te tu ili na pm.
    Hvala

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

CROSTINI od palente (ja ih zovem i KROKETIMA )

1 kg g malo gušće kuhane palente, 500 g šampinjona, stručak peršina, 30 g maslaca, sol, papar.

Očistite šampinjone, izrežite ih na fete stavite ih u padelu u kojoj se prethodno rastopio maslac. Neka se kuhaju na laganoj vatri 10-15 min. Dodajte sol, papar, sitno sjeckan peršin.
    Palentu izrežite na fete te je stavite u pećnicu ugrijanu na 200 C dok joj se na površini ne stvori hrskava kora (cca 10/15 min).
    Izvadite fete palente iz peći, poredajte ih na veliki tanjur i do pola prekrijte šampinjonima. Pospite s malo peršina.

Paws, ukoliko ovaj recept želimo prilagoditi dijeti, potrebno je samo smanjiti količinu maslaca. Sve ostalo odgovara.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ne javljam se...griješila sam
    malo mi je loše krenilo svašta nešto + mala bolesna tako da sam griješila

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

fritulica1 thnx na receptu, zvuči mi mljac.

U prvih tjedan dana skinula samo 1kg, jel to ide tako polako u početku ili...?
    Ajde utješite me!
    [/b]

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pa znaš da ak imaš više viška ide brže, ak imaš manje ide sporije.
    Pa kaj hoćeš to je ok za 1 tj. 1 kila.
    Znači za mj. dana 4 kg, za 2 8 kg i tebi dosta.
    Kaj ne!

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Drage cure, nadam se da ću vas razveseliti u ovu subotu ujutro... (dobro, nije baš jutro, ali mi neki smo se tek probudili )

Posljednjih par dana nas nekoliko je vrijedno pripremalo forum o UN dijeti, vrlo sličan onome na kojem smo se nekada družile, a gdje bi sve vezano uz dijetu bilo pregledno. Dakle, sasvim naš UN-ovski, specijalizirani forum.

Ovo je pozivnica da ga stvarate s nama... :D

http://www.phpbbplanet.com/undijeta

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

gdje ste drage moje?
    kako ide?
    baš sam skoknula na ovu stranicu što je Shanti preporučila ispovjedajući moguće grijehe.
    Moguće, velim, jer još nisam zgriješila, al me PMS jako pere ovaj put i tako mi fali nešto grickati
    Ja bih sad cijelu čokoladu smazala
    a škrobni dan
    tko će sutra dočekati

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

JA sam na proteinima i ok se držim.
    Za ručak sam se nanjupala svježeg sira sa lukom i dva pečena jaja i šnjita kruha, tak da sam još uvijek sita.
    I odlučila sam da se sada neču vagati do 21.
    Pošto sam se zadnjih tjedana skoro stalno vagala i onda ne vidim pomak pa se živciram.
    Iako ga je u globalu bilo, ali onak svaki dan stanem na vagu pa ništa ili jop vidim da je otišlo gore. E to me stvarno bacalo u bed.
    Tako da sam sad definitivno odlučila da ne stajem do 21, pa da se onda iznenadim.

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja danas imam kolače
    :D

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja malo griješim,malo ispravim sve u svemu stanje isto...ni grama gore-dolje!
    Kako je Shanti i napisala,otvoren je pravi specijalizirano UN-ski forum,pa ako želite izdržati uz dobru klopu do kraja dijete,tamo ćete naći fantastičnih recepata za svaki dan...

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

danas mi je vitaminski
    gladna sam

JOVANIMAMA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno re

Evo prijavljujem, na danasnje vaganje imam 66,9 kg. Obzirom da imam mengu, ja sam zadovoljna.
    Radujem se danasnjem proteinskom danu i imam jedno pitanje, da li bi danas smjela pojesti pizzu

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Jovanimama, baš i ne ako se misliš držati UN dijete
    Pizza ide na UHT dan i to bez sira i bez ikakvih dodataka osim salse od pomidora.

Ja krenula ponovo, bila sam napravila malu pauzu nakon mjesec dana dijete, vratila dve kile
    Evo danas mi je četvrti, voćni dan, skinula sam opet jednu, sad sam na 67.
    Krenula i na neko luđačko vježbanje tri puta tjedno.. I tako. Nadam se najboljem 8)

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

meni danas proteini
    ujutro vaga pokazala -1kg
    znači ukupno 3 kg otišle
    još 7 do kraja :D

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Cure s kojima se još ne družimo na novom forumu, kako ste, kako napredujete?

alkemicar avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pa gdje su svi?
    ostajem li to sama na dijeti?
    Shanti, bacila sam par ideja za UNku u letu na našem forumiću
    dobro je malo i o tome promisliti

ja sam zamijenila UH i škrobni dan (jučer UH, danas škrob) jer smo neplanski jučer cijeli dan bili u šetnji/vožnji Pelješcom, pa mi je bilo zgodnije pizzu papati kako nisam ništa unaprijed splanirala
    sutra opet voćke

tetamaja6 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

da se i ja prijavim.brljam,brljam i brljam!na sreću vaga me još nije počela kažnjavati
    znam da je pitanje trena,ali obećavam da ću se potruditi! :/

dokazala sam sama sebi da mogu,pa ne kontem odakle sad ovaj pad koncentracije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •