Cure moje.Počela sam dojiti i više nego sam se nadala.Izbacila sam dudicu,,i od nadohrane adaptiranim mlijekom koje je bilo nakon skoro svakog podoja,smo prešli na cjelonočno cicanj,i tako sve do negdje 20h kad dobije samo 95ml mlijeka,znači nismo mu povečavali nikaj jer sam se ja trudila i stvorila koliko toliko mlijeka,a on ima 7100g i 64cm ,tj imao je sa 1mj i 20 dana..Stvarn voli papati
Mene muči nešto drugo.Kako sam zadnja godina fakulteta morala bi odraditi praksu u školi..Da ne bi pala na bolonju,i malo razgovaram s ljudima koji su to radili kažu nije ih bilo po nekada 2,3,h a nekada 5,6h.Meneboli ostavljati malenoga,ali ako budem morala ako mi prof.ne izađe u susret,šta da radim da se mlijeko ne smanji??Kako ?On cica svaka 2h?Čak mi je pala na um ideja da uzmem izdajalicu i da se izdajem u wc-u?Mislim ne znam..Osječam se nemočno...
mislim da nakraju neću niti ići..Ne znam...sad kad nam je cicanje nakon one halvarije kaj sam prošla,počelo ić iako su svi digli ruke na moj slučaj nakon blnice....Ne znam...
užasno se osječam...