Molim bilo kakav kompetentan savjet.
Naime, u utorak navečer smo završili u Vinogradskoj na hitnoj jer malenoj nikako nisam uspjela spustiti temperaturu koja je bila oko 39. Kurila je i dan prije, ali nekako sam Sa Lupocetom pokušavala srediti stvardo kad nije kulminiralo i Lupocet čepići više nisu djelovali.
Otišli smo na hitnu, vadili su joj krv i poslali nas na ototrinu i tamo su joj dijagnosticirali upalu lijevog uha te joj propisali Klavocin antibiotski sirup.
Na pedijatriji su namreklida jekrvna slika u redu.
Kad sam joj počeladavati antibiotik počeli su konstantni proljevi, danas je najgore,imala je već 4, a jadna joj se guza upalila i zacrvenila, katastrofa. To joj mažem kremom, luftam, kamilica, ali ne pomaže.
Zvali smo U vinogradsku, tamo kažu da na svoju odgovornost prestanemo s antibiotikom. Onda sam zvala dežurnu pedijatricu u naš dom zdravlja, ona kaže odmah prestati sa antibiotikom i početi davati Garason kapi.
Ima li netko pametan savjet, da li mogu veću štetu napraviti ako prestanem sa antibiotikom?
I još nešto, leukociti su malo sniženi, 5,7, a normalno je od 6 na više...jel to možda bilo od temperature, sada više nitko ne radi, svi su otišli doma, pa nemam pojma kaj raditi?

Hvala, hvala