E ovako mene muči jedno stvar.
Evo napokon sam odlučila da želim imati i drugo djete, no neki dan sam bila sa frendicama na kavi i one su me ubile u pojam sa svojim iskustvima.
E a to je sljedeče. Jedna je rekla da je ona užasno mrzila svoga brata u djetinjstvu. Odnosno ona je starija 7 godina od njega i od kad je mama ostala trudna nije prošlo dana da ona nije poželila da on umre, nestane. Jednostavno nije mogla podnjeti još jedno malo biće. A pogotovo kad se rodilo joj je smetalo kad se ona igrala sa mamom i braco zaplače ona nju ostavlja i ide njemu. To ju je svaki put dotuklo.
Kad je odrasla onda je čuvala jednog malog klinca koji je imao istu situacije. mama mu je rodila seku i f veli ona da je ta žena iste greške radila kao njena mama i da je točno znala kako se taj mali osjeća.
E a drga je frendica imala stariju sestru koja se slično ponašala. Odnosno jop kad je bila beba natrpala joj je puna usta kikirikija da se zadavi i umre koliko je bila očajna. I tek nedavno su njih dvije razgovarale i ta njena sestra je skužila kak ju je terorizirala kad su bile klinke čak i kasnije. Baš je moja frendica rekla da se više bojala sestre u periodu adolescencije nego mame.
E sad mene muči sljedeće, sinko mi ima 2,5 godine i sad kad bi ja ostala trudna ne bi htjela da on takve traume i patnje prolazi. Ibaš zbog toga sam sad u nekakvoj dilemi i ne znam šta da radim.Znam da će se takve nekakve situacije pojaviti i to me sada grozno muči. I ne bi željela da se on osjeti odbačen i isključen zbog bebe. Pa sad ne znam što da radim.
Jeste vi imale takve slučajeve i kako rješiti to?

Odgovori s citatom

Moji roditelji su nas uvijek tretirali ravnopravno, niko nije imao ni veće privilegije, ni više obaveza (što je meni nekada smetalo jer sam mislila da kao starija imam neka prava, recimo da sestri popujem 8) ) U glavnom, bilo je svega, i suza i smjeha, i ne bih to nikad mjenjala. I planiram još djece, ako Bog da.
Ali dobro,i dolazak brata je važan pa su nazvali babu da joj kažu planove i usput da mama mora ići roditi