-
Previše voli dohranu?
E, da me je netko ovo pitao sa starijom, rekla bih da je nemoguće. Ali malecki jednostavno obožava hranu. Htjela sam malo odugovlačiti s dohranom, jer mi je to u pamćenju ostalo kao grozna muka (Zvjezdica je sve živo odbijala, pa i prestajala jesti u nekim periodima, a ni danas nije neka za pojesti, iako uglavnom ne radi probleme). Međutim, on je sam počeo grabiti sve jestivo iz mojih ruku i trpati u usta. Naravno da ga sprečavam u tome, ali sad mi ga je već pomalo žao, pa sve više jedem po skrivećki.
Pred koji dan smo od jednog obroka prešli na dva i on sve pojede što mu se skuha! U stanju je potamaniti cijelu jabuku i onda tražiti bananu, ako je negdje spazi. Što da radim? Koliko mu pustiti da jede? Svi kojima djeca ne jedu znaju koja je to muka, a ja nakon nedejača dobila malog terminatora i na sto sam čuda :?
Napominjem da i dalju dojimo, oko 4 puta na dan i otprilike isto toliko po noći. I da Vilenjak uglavnom jede sam, ja ga ne "šopam" žlicom, nego mu sve dajem u ruke, uz malu pomoć ako zatreba.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma