Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: dijagnoza radi produženja porodiljnog - prijevod

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno dijagnoza radi produženja porodiljnog - prijevod

ako neko zna neka mi prevede sta ovo tocno znaci :

partus spontaneus pretemporarius hbd36

naime, u cemu je problem? ja sam trazila produzenje porodiljnog to termina poroda,od 18.01. kad sam rodila do 09.02. kad je bio ocekivani termin poroda) znaci ta 22 dana. tek danas (!!!) mi je receno da to treba odobriti komisija i da najvjerojatnije necu dobiti iako me posodavac vodi da sam ta 22 dana bila na porodiljnom. receno mi je da nadjem nalaz na kojem pise da sam prijevremeno rodila. jel to to???

mamma san prilagodila naslov

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

doslovni prijevod je
    porod spontani prijeveremeni

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

hvala puno

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam što znači ovo gore, ali ja sam uz zahtjev za produženje porodiljnog do termina poroda morala priložiti potvrdu na kojoj je pisalo kad je trebao biti termin poroda i produžili su mi do termina

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ma prilozila sam ja to. trazili su mi otpusi list od djeteta, preslik trudnicke knjizice, neznan jeli jos nesto bilo.... i tek sad su mi rekli da ne moze!! ma to je za poludit!!
    mirjana koliko si ti ranije rodila?

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

tek sad vidim da je promjenjen naslov. hvala mama san. (tvoj je bolji )

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa
    ma prilozila sam ja to. trazili su mi otpusi list od djeteta, preslik trudnicke knjizice, neznan jeli jos nesto bilo.... i tek sad su mi rekli da ne moze!! ma to je za poludit!!
    mirjana koliko si ti ranije rodila?
    ja sam rodila 9 tjedana prerano
    ali uz otpusno pismo i trudničku knjižicu, tražili su me posebnu potvrdu da je dijete ranije rođeno (kao da se ne vidi na otpusnom pismu ) - obično to daje ginekolog, ali meni su priznali i potvrdu iz bolnice (to sam dobila da bi uopće mogla otvoriti porodiljni jer sam u trenutku poroda bila na godišnjem) na kojoj je pisalo da je dijete rođeno ranije, da je termin poroda 27.02. , a predviđeni termin 29.04.

MM je razgovarao direktno sa šefom tamo i baš su tražili tu potvrdu (prvo je službenica rekla da mora biti od mog ginića, ali je njen šef rekao da može i ova iz bolnice) - možda tebi rade probleme zato što nemaš tu potvrdu . traži od svog gin da izričito napiše očekivani datum poroda i koliko je beba ranije rođena
    trebali bi ti priznati to produženje, beba ti je rođena s nepunih 37 tjedana :? (ako sam dobro računala) meni su za prvu curku rekli da ne mogu dobiti produženje jer je rođena na 37+3, a kao ispod 37 su onda priznavali kao nedonoščad i produživali (poslije sam čula a su neki dobijali produženje i za samo po tjedan ranije rođenu djecu :? )

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ma da kako kome pase.... (mislim na ta produzenja)
    inace, dobila sam to produzenje. :D
    odnila sam papir ali to je vec otislo na komisiju i kasnije su me zvali da su odobrili, ma koma. naime, na njegovom otpusnom pismu je pisalo da je rodjen u 37 tjednu a na mom da sam rodila u 36. u biti je bilo 36+6 a da ne spominjem da je datum zapravo faliven i da je dijete rodjeno punih mjesec dana prije vremena... ma nema veze, glavno da je rjeseno.
    mirjana ti si rodila 9 tjedana ranije?? kako je bebica sada?

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sada je super , ali smo jako puno vježbali

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •