jedna novinarka bi radila priču o privrženom roditlejstvu pa bih molila da se Maji ili meni jave 2-3 roditelja spremna govoriti o svojemu roditeljstvu.
Zahvaljujem.
![]()
jedna novinarka bi radila priču o privrženom roditlejstvu pa bih molila da se Maji ili meni jave 2-3 roditelja spremna govoriti o svojemu roditeljstvu.
Zahvaljujem.
![]()
podižem...
nitko ne bi educirao ostale roditelje pričom o zajedničkom spavanju, neostavljanju djece da ih čuvaju bake dok putujemo po svijetu, potrebi da se što duže ostane s djetetom, a ne da počnemo raditi sa 6 mjeseci (eto i malo pritiska na državu)...
Sve ovo o čemu mi ovdje govorimo... mnogi možda ni ne slute da postoji...
ja sam već bila u jednoj takvoj priči prije par godina, samo se nije zvala AP, nego "kako djecu učimo ljubavi"![]()
javljaš se, ili...?
pa kaj ti nisam ja prestara?apricot prvotno napisa
![]()
želim reći da to nije ništa strašno![]()
odlična tema. G spava s nama u krevetu, jedino što ima tetu čuvalicu i baku kad ja radim, a u slučaju da tata ide kasnije na posao i teta dolazi kasnije. Kud god putujemo ide s nama. Ne želim ju ostavljati iako bih mogla.
gitulja, javljaš se?
imam 4 cure, od toga dvije nezagrepčanke i nadam se kako će upravo ta geografska razbacanost biti zanimljiva novinarki.
cure,![]()
moram pitati možemo li bez tate. On ne bi u novine zbog posla. A tako i tako ne živimo skupa, mi smo ti jedna zanimljiva priča što se toga tiče. Mi smo inače u Zagrebu. A što bi to točnije bilo i važnije kada?
ne znam, javi se Maji, ona je kontakt osoba s novinarkom.
cure, sve zainteresirane mi pošaljite mail na maja.tarle@gmail.com s podacima (mail adresa, broj djece, dob, lokacija) pa ću proslijediti novinarki
hvala va,m i hvala, apri![]()
Hvala svima koje ste se javile: prilog u novinama je prelijep, a vaše obitelji su![]()
jel ima i u web izdanju??
Jutarnji
Sanjo, nije moglo putem maila, a ti si to bila postavila kao uvjet![]()
Pa nije bio uvjet. To bi mi bilo jednostavnije, al mogli smo se i naći.apricot prvotno napisa
Nema veze.![]()
Računam na vas sljedeći put...
Znaš da stalno nešto traže![]()
No problem, šefice.
Imala sam okršaj s MMovim frendovima oko dobrobiti APa, ne po guzi, nošenja djeteta, hodalica i sl prošli vikend, pa sam se ful nabrijala.
Pogledam tekst. Tnx.
Rado bih pročitala tekst, ima li netko link?
tanja, mi dobijemo presscut, ne znam ima li na netu
evo vam pa uživajte:
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2008,3,6,,111187.jl
imaš u jutarnjem - odi na jutarnji 2.
rado bih kopirala, al ne ide.
predivno![]()
mene nažalost nisu kontaktirali, ali drago mi je da ima još obitelji koje nisu pokleknule pred savjetima okoline.
clanak je bas dobar, a slike su prekrasne. ne znam tko je tko, al svi su za 5![]()
:D![]()
![]()
prekrasne fotke. joj, što mi srce poskoči od sreće na ovako nešto!
Sve potpisujemNika prvotno napisa
![]()
Krasan članak!fegusti prvotno napisa
Odnjet ću i ja svojoj svekrvi!![]()
Potpisujemlara26 prvotno napisa
.
Baš ste super![]()
Prekrasan članak, prelijepe fotke, ma raznježila sam se.
Sretna sam kad se RODIN glas daleko čuje![]()
to su cure koje nisu Rode![]()
žalosno je ako moram plaćati članarinu da bi podržavala Roduapricot prvotno napisa
![]()
Roda mi je puno pomogla u ovih godinu dana i zato sam bez razmišljanja pristala razgovarati. To sam navela i u razgovoru, ali nije zabilježeno![]()
Apri, još bolje, na to sam i mislila - ne mora se biti Forumaš niti Član da bi se postulati i praksa koju zagovara Udruga dali u javnost.
Mislim da je to u krajnjoj liniji jedna od namjera Udruge.
![]()
M.a.r.t.a., kužimo se.
Vjerujem da me i apri kuži.
Ja ne naglašavam uvijek da sam podupiruća članica Rode kad drugim mamama tupim o nošenju, autosjedalicama i slično, i uvijek mi je drago kad vidim da je moja priča urodila plodom u interesu pa makar jednog djeteta.
ja želim naglasiti kako je SUPER da cure nisu upisane članice i da se Roda nigdje ne spominje.
Neka ljudi vide da nije samo šačica roditelja - članova Udruge, koji podržavaju AP i sve što uz njega ide.
Ovo ima veću težinu!
još bolje, na to sam i mislila - ne mora se biti Forumaš niti Član da bi se postulati i praksa koju zagovara Udruga dali u javnost.
Mislim da je to u krajnjoj liniji jedna od namjera Udruge.![]()
Članak je![]()
I mojom svekijima se svidio, oni su mi ga i pokazali. Imamo tu sreću da su beke i djedovi s obje strane AP.![]()
Ja sam slučajno večeras naletila na članak u JL kod mojih.... prekrasno...
Članak je odličan, baš am sretna kad se takve stvri mogu pročitati u novinama.
Moj svekar ga je pročitao slučajno u Jutarnjem i oduševljen me nazvao![]()
I slike su![]()
Članak je predivan![]()